Bezig met laden...

Flexibele slangen

Flexibele aan- en afvoerslangen voor het aansluiten van ventilatieroosters. Deze ventilatie slangen worden gebruikt voor het verbinden van het ventilatierooster en de afvoerbron, zoals een wasdroger of afzuigkap.

3 producten

Filters
per pagina

Flexibele ventilatieslangen voor een gemakkelijke montage

Het voordeel van een flexibele ventilatieslang in verhouding tot kunststof of metaal is naast de prijs, het feit dat er geen aparte bochten nodig zijn. Een ander voordeel is dat de ventilatieslangen gecomprimeerd zijn, dit betekent dat de slang uitrekbaar is, waardoor het gemakkelijker is om de aansluiting passend te maken. Al onze flexibele slangen zijn geschikt voor aansluiting op ronde of ovale aansluitstukken.

Flexibele afvoerslang leverbaar in drie uitvoeringen

  • Aludec slangen: Sterke, vuurvaste laminaatslangen opgebouwd uit meerdere lagen aluminium en polyester met een spiraaldraad erin verwerkt. Geschikt voor temperaturen van minimaal -30ºC tot maximaal +140ºC en voor diverse luchtbehandelingsystemen en beluchtingdoeleinden.
  • Kunststof slangen: Lichte slangen opgebouwd uit PVC, geschikt voor diverse toepassingen en voor flexibele montage.
  • Semidec slangen: Lekdichte en onbrandbare slangen, opgebouwd uit één laag aluminium waardoor een zeer hoge flexibiliteit ontstaat.

Flexibele ventilatieslang kopen

Je kunt een flexibele slang combineren met een van onze vele ventilatieroosters. Maak je keuze uit ons grote assortiment.