Bezig met laden...
RVS Barrièrestangsysteem

RVS Barrièrestangsysteem

Stel zelf een RVS barrièrestang systeem samen als raambeveiliging voor je raam of deur als en zorg ervoor dat inbrekers geen kans krijgen om binnen te dringen. Het systeem bevat alle hulpstukken voor het creëeren van een veilige tralies voor ramen of deuren.

5 producten

Filters
per pagina

Veelzijdig SKG** barrièrestang systeem met diverse onderdelen

Alle onze barrièrestang onderdelen zijn SKG** gekeurd, dus met 2 sterren. Hiermee maak je een raam hekwerk beveiliging om te beschermen tegen inbraak. Ze zijn vervaardigd van RVS304 en zijn geschikt voor montage binnenshuis en op de dag (ODD). Dit houdt in dat het systeem gemonteerd dient te worden op het kozijn, op de muur of aan het plafond. Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

  • Barrièrestanghouder met doorgaand gat voor tussenmontage;
  • Barrièrestanghouder met blind gat voor eindmontage;
  • Kruisstuk met doorlopend gat en haaks daarop twee blinde gaten;
  • Op maat leverbare barrièrestang met een diameter van 16 mm.

Zelf barrièrestang maken RVS

Inbrekers worden steeds brutaler en het inslaan van een raam op klaarlichte dag komt helaas vaak voor. Monteer dit RVS barrièrestangsysteem als raambeveiliging met massieve RVS staven en dieven zien dat ze niet kunnen inbreken door het raam in te slaan. Door de mat geborstelde afwerking passen deze artikelen mooi bij ander RVS deur- en raambeslag.

Alle soorten deurbeslag op één plek

In onze webshop vind werkelijk alles op het gebied van deurbeslag: voor iedere deur en in iedere stijl. En zowel voor binnen als buiten. Bekijk ons grote assortiment deurbeslag en koop alles wat je nodig hebt in één keer op dezelfde plek. Dat is wel zo gemakkelijk!