Bezig met laden...

Barrierestang

Stel jouw barrierestang samen als raambeveiliging voor je raam of deur als en zorg ervoor dat inbrekers geen kans krijgen om binnen te dringen. Het hoogwaardige RVS systeem bevat alle hulpstukken voor het creëeren van raambeveiliging tralies voor ramen of deuren.

5 producten

Filters
per pagina

Raambeveiliging tralies

Alle onze barrierestang raam onderdelen zijn SKG** gekeurd, dus met 2 sterren. Hiermee maak je een raam hekwerk beveiliging om te beschermen tegen inbraak. Ze zijn vervaardigd van RVS304 en zijn geschikt voor montage binnenshuis en op de dag (ODD). Dit houdt in dat het systeem gemonteerd dient te worden op het kozijn, op de muur of aan het plafond.

Tralies raam

Met een barierrestang zorg je voor een goede inbraakbeveiliging. Voor het samenstellen van jouw raamtralies kun je kiezen uit de volgende onderdelen:

  • Barrierestanghouder met doorgaand gat voor tussenmontage;
  • Barrierestanghouder met blind gat voor eindmontage;
  • Kruisstuk met doorlopend gat en haaks daarop twee blinde gaten;
  • Op maat leverbare barrierestang met een diameter van 16 mm.

Raam tralies op maat

Inbrekers worden steeds brutaler en het inslaan van een raam op klaarlichte dag komt helaas vaak voor. Monteer dit RVS barrierestangsysteem als raam beveiliging met tralies van massieve RVS staven en dieven zien dat ze niet kunnen inbreken door het raam in te slaan. Door de mat geborstelde afwerking passen deze artikelen mooi bij ander RVS deur- en raambeslag.

Alle soorten deurbeslag op één plek

In onze webshop vind werkelijk alles op het gebied van deurbeslag: voor iedere deur en in iedere stijl. En zowel voor binnen als buiten. Bekijk ons grote assortiment deurbeslag en koop alles wat je nodig hebt in één keer op dezelfde plek. Dat is wel zo gemakkelijk!