Bezig met laden...

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters voor alle toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ventilatierooster of gevelrooster voor de badkamer of keuken? We helpen je graag met het vinden van het perfecte luchtrooster. Op onze pagina over toepassingen van ventilatieroosters lees je meer over de verschillen tussen alle soorten roosters.

Producten 1-36 van 115

Filters
per pagina

Ventilatieroosters en gevelroosters kopen

Weet je nog niet zeker welk model gevelrooster of muurrooster geschikt is voor jouw toepassing, of heb je liever een keuze uit alle verschillende roosters? We hebben een groot assortiment roosters voor luchttoevoer, luchtafvoer en natuurlijke ventilatie.

Ventilatierooster voor het hele huis

Onze ventilatie roosters worden toegepast op de gevel voor particulier gebruik, maar ook voor de bouw, industrie en utiliteit. In ons assortiment vind je voor elke toepassing een geschikt luchtrooster, zowel voor binnenmuren als buitenmuren. Ook voor zwarte ventilatieroosters ben je bij ons aan het juiste adres.

Luchtrooster voor iedere toepassing

Ventilatieroosters zijn een belangrijk onderdeel van elke woning of gebouw, omdat ze zorgen voor luchtverversing. Bij het kiezen van een luchtrooster is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en plaatsing van de opening waar het rooster in geplaatst zal worden, evenals het gewenste materiaal en design. Wij bieden verschillende materiaalopties en zijn een betrouwbare partner voor al je ventilatierooster behoeften. De luchtroosters van RVS Land voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen om jou te voorzien van de beste roosters.

Huis ventileren voor een gezond leefklimaat

Met een goede ventilatie in huis blijft de lucht schoon en gezond. Door koken, wassen, douchen en stoken vervuilen en bevochtigen we de lucht binnenshuis, wat niet gezond is. Door te ventileren voer je deze vochtige en vervuilde lucht af en voer je weer schone, droge lucht aan. Lees ook eens ons blog over het belang van ventilatie in je huis.