Bezig met laden...
Ventilatieroosters

Ventilatieroosters

RVS ventilatieroosters voor alle toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ventilatierooster of gevelrooster voor de badkamer of keuken? We helpen je graag met het vinden van het perfecte luchtrooster. Op onze pagina over toepassingen van ventilatieroosters lees je meer over de verschillen tussen alle soorten roosters.

Ventilatieroosters en gevelroosters kopen

Weet je nog niet zeker welk model gevelrooster of muurrooster geschikt is voor jouw toepassing, of heb je liever een keuze uit alle verschillende roosters? Maak dan gebruik van onze categorie Alle Ventilatieroosters en vind zo het perfecte luchtrooster voor jouw situatie. We hebben een groot assortiment roosters voor luchttoevoer, luchtafvoer en natuurlijke ventilatie.

RVS ventilatie roosters: mooi en onderhoudsarm

Vervang je oude kunststof of aluminium muurrooster door een mooi en onderhoudsarm RVS gevelrooster. In ons grote assortiment vind je naast de vele gangbare modellen ventilatieroosters en muurroosters ook luxe design series, zoals de Eco+ design roosters en Premium Line roosters. Ook zijn veel roosters, zoals schoepenroosters, in verschillende vormen verkrijgbaar: rond, vierkant en rechthoekig.

Ventilatierooster voor binnen en buiten

Onze ventilatie roosters worden toegepast op de gevel voor particulier gebruik, maar ook voor de bouw, industrie en utiliteit. In ons assortiment vind je voor elke toepassing een geschikt luchtrooster, zowel voor binnenmuren als buitenmuren. Ook voor zwarte ventilatieroosters ben je bij ons aan het juiste adres.

Huis ventileren voor een gezond leefklimaat

Met een goede ventilatie in huis blijft de lucht schoon en gezond. Door koken, wassen, douchen en stoken vervuilen en bevochtigen we de lucht binnenshuis, wat niet gezond is. Door te ventileren voer je deze vochtige en vervuilde lucht af en voer je weer schone, droge lucht aan. Lees ook eens ons blog over het belang van ventilatie in je huis.