Bezig met laden...

Bootonderdelen

RVS bootonderdelen en RVS boot accessoires voor boten en jachten. Alle hoogwaardige RVS onderdelen voor boot, jacht en watersport bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop.

Producten 1-36 van 180

Filters
per pagina

Bootonderdelen in hoogwaardig RVS316

In onze webshop kun je hoogglans gepolijste RVS316 buis in de door jou gewenste lengte bestellen met een diameter van 22 of 25 mm. Combineer deze buis met ons relingbeslag en andere losse bootonderdelen om zo je eigen bootrailing samen te stellen en je boot helemaal af te maken. Indien anders aangegeven zijn alle bootonderdelen vervaardigd van hoogwaardig RVS316. 

RVS bootonderdelen en accessoires

In ons grote assortiment vind je alle RVS onderdelen die je nodig hebt voor het afwerken van je boot of jacht. Denk hierbij niet alleen aan RVS buis en relingbeslagkettingen en kabels, maar ook aan beugelshandgrepenoogplaten en stootlijsten. Maak je keuze uit ons grote aanbod!

Onderhoud van RVS bootonderdelen

Op het zoute water en in de nabijheid van de kust kunnen er bruin/gele vlekjes op het oppervlak van het RVS ontstaan: dit worden theevlekken genoemd. Hoe dit ontstaat en wat je eraan kunt doen lees je in ons blog over theevlekken op RVS.

RVS boot onderdelen zijn duurzaam

Omdat RVS sterk en (met name RVS316) corrosiebestendig is, is het de meest duurzame optie voor op een boot. Daarnaast is RVS een uitermate sterk en slijtvast materiaal en heeft het een lange levensduur.