Bezig met laden...

Bouw- & Tuinbeslag

RVS bouwbeslag en RVS tuinbeslag voor in huis of in de tuin. Elk project begint met degelijke ijzerwaren in hoogwaardig RVS: van hang- en sluitwerk tot bollen, ringen en beugels. Maak je keuze uit ons grote assortiment.

Producten 1-36 van 376

Filters
per pagina

RVS bouw- en tuinbeslag online kopen

Elk project begint met degelijk bouwbeslag en tuinbeslag. Of je nou een klusje wil uitvoeren in huis of in de tuin: degelijk bouwmateriaal is de eerste stap naar een perfect eindresultaat. In deze categorie vind je alle benodigde RVS ijzerwaren. 

Duurzaam RVS bouwbeslag en tuinbeslag

Welk deel van je woning of tuin je ook onder handen gaat nemen: voor elke toepassing hebben wij geschikt RVS bouwmateriaal. Gebruik een RVS paalkap voor het decoreren en afwerken van een (houten) paal in je tuin of een RVS kogel voor het decoreren van je trapboom of als tuindecoratie. Met onze versterkingshoeken monteer je gemakkelijk en stevig houten palen tegen elkaar. Je tuinpoort geef je in een handomdraai een moderne look met ons poortbeslag. Zo kun je je buitendeur voorzien van een nieuwe sluiting, scharnier of slotkast. RVS is de meest duurzame keuze voor jouw project: het is sterk, slijtvast, goed bestand tegen corrosie én heeft een lange levensduur.

Stevig monteren met RVS ijzerwaren

Welke klus je ook voor ogen hebt: stevigheid en veiligheid staan op nummer 1. Met onze hoogwaardige RVS onderdelen zorg je voor een bouwwerk die niet alleen stevig is, maar ook een ware lust voor het oog. Denk er daarom ook aan om de geschikte bevestigingsmaterialen mee te bestellen voor een snelle en duurzame montage.