Bezig met laden...

Paalkappen Staal

Paalkappen vierkant, rechthoekig en rond voor het afdekken en afwerken van een paal. Paalkappen worden ook wel piramidekappen genoemd vanwege hun puntige vorm. Je monteert een paalkap door hem op de paal vast te lassen of erop vast te klemmen. Bekijk ook onze RVS paalkappen.

5 producten

Filters
per pagina

Paal afdekkap voor tuinpaal

Een stalen paalkap wordt vaak gebruikt voor het afwerken van een stalen of houten tuinpaal in de tuin. Na montage wordt het hekwerk doorgaans als één geheel verzinkt of gepoedercoat in een kleur naar keuze. Dit is nodig omdat onbewerkt staal een nabehandeling (zoals verzinken, verchromen, lakken of poedercoaten) nodig heeft om bestand te zijn tegen roest. 

Paalornament hout

Stalen paalkappen zijn enorm populair als paalornament op een houten paal. Zo geven ze een stijlvolle afwerking aan een onafgewerkte paalkop. Je kunt kiezen voor een piramidekap met of zonder bol.

Paalkappen staal kopen

Met een stalen paalkap werk je een paal netjes af. Tevens zorg je ervoor dat vocht niet via de kopse kant in de koker of paal kan komen. Bekijk ons gehele assortiment stalen bouw- en tuinbeslag voor meer stalen producten.