Bezig met laden...

Versterkingshoeken

RVS versterkingshoeken en RVS hoeksteunen kun je gebruiken voor diverse doeleinden, zoals het maken van houten constructies in de tuin, zoals een tuinscherm, poort of hekje. Deze RVS hoekbeugels zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen.

11 producten

Filters
per pagina

RVS versterkingshoek kopen

Een versterkingshoek (ook wel bekend als hoekijzer of hoekbeugel), is een beugel in de vorm van een L of een andere hoekvorm en wordt gebruikt om twee delen van een constructie met elkaar te verbinden en te versterken. Dit is vooral handig voor hoekpunten waar extra stevigheid nodig is. Versterkingshoeken zijn een belangrijk onderdeel in hout- en metaalconstructies, zoals in meubels, kasten, rekken, en in de bouw voor het verstevigen van structurele verbindingen. Onze RVS versterkingshoeken zijn geschikt voor omgevingen waar duurzaamheden en weerstand tegen corrosie vereist zijn. 

RVS hoeksteunen in de tuin

Bij het maken van verschillende projecten in de tuin zul je hoekijzers nodig hebben. Denk hierbij aan een schutting of hek. Een RVS hoeksteun verstevigt de houten constructie.

RVS tuinbeslag koop je bij RVS Land

Ben jij op zoek naar meer RVS tuinbeslag om jouw tuinpoort, tuindeur, tuinscherm, vlechtscherm of andere houtconstructie helemaal af te maken? Bekijk ons gehele assortiment RVS bouwbeslag, zoals RVS paalkappen en RVS poortbeslag. Vergeet niet om ook RVS bevestigingsmaterialen te gebruiken voor het monteren van je RVS tuinbeslag.