Bezig met laden...

Stalen Kogels

Stalen kogels en stalen bollen, massief of hol. Een stalen bol wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, zoals voor het verfraaien van hekwerken, balustrades en poorten. Sommige stalen ballen zijn voorzien van schroefdraad waardoor je ze gemakkelijk vast kunt schroeven. Bekijk ook onze RVS kogels.

8 producten

Filters
per pagina

Stalen bol kopen

Een bol zorgt voor een stijlvolle afwerking van een buis of staf, maar je kunt een stalen balletje ook voor vele andere doeleinden worden gebruikt. Afhankelijk van hoe je de bol wil gaan monteren kun je kiezen voor een massieve of holle kogel, met of zonder schroefdraad. 

Stalen bal voor hekwerken

Een stalen kogel of een stalen bol is perfect geschikt voor het afwerken van een hekwerk staander. Onze stalen bollen zijn vervaardigd van staal met een goede lasbaarheid, hierdoor las je de bol eenvoudig op het uiteinde van de paal. Dit zorgt voor een afgewerkte en stijlvolle uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om de bol op de staander vast te schroeven: kies dan voor een stalen bal met schroefdraad.

Stalen kogel bewerken

Het is van belang om stalen constructies en onderdelen na te behandelen zodat het materiaal niet kan gaan roesten. Denk hierbij aan lakken, verchromen, verzinken of poedercoaten.