Bezig met laden...

Poortbeslag Staal

Stalen poortbeslag voor het samenstellen van een poort of deur. In deze categorie vind je alle hang- en sluitwerk in staal, zoals slotkasten en deurklinken. Bekijk ook ons RVS poortbeslag.

Producten 1-36 van 95

Filters
Pagina
per pagina

Hang- & sluitwerk staal voor poorten

In deze categorie vind je alle soorten stalen poortbeslag: ook wel hang- en sluitwerk genoemd. Dit omvat alle onderdelen die je nodig hebt voor het bedienen van een poort, denk hierbij aan het openen, vergrendelen, sluiten, vastzetten of ophangen. Zo kun je met onze poort onderdelen een compleet nieuwe poort samenstellen, maar ook een onderdelen van een bestaande poort vervangen.

Stalen poortbeslag kopen

Ben je op zoek naar onderdelen voor het maken van een poort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel alle stalen hekwerk onderdelen en poortbeslag in hoogwaardig staal eenvoudig en snel in onze webshop. 

Staal nabehandelen

Onze stalen poort onderdelen zijn bedoeld om na het lassen te voorzien van een beschermlaag. Dit kan middels verzinken, lakken of poedercoaten. Zo blijft je stalen poort er mooi uitzien en heeft het een lange levensduur.