Bezig met laden...
Glazen Balustrade

Balustrade van glas

Glazen balustrades van het topmerk Q-railing. Met een Easy Glass balustrade van glas creëer je een compleet transparante look met een geweldig gevoel voor ruimte. Of je nu op zoek bent naar een glazen balustrade voor een trap of een balustrade glas buiten, hier ben je aan het juiste adres. Wil je liever advies van een expert? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Balustrade van glas kopen

De volledig glazen Easy Glass balustrades draaien om het perfecte transparante design zonder in te hoeven leveren op veiligheid: de Easy Glass systemen voldoen namelijk aan de (inter)nationale veiligheidseisen. Deze glasrailingsystemen zijn leverbaar voor lichte, middelzware en extreem zware belasting. Daarnaast zijn al deze systemen snel en eenvoudig te monteren. Van een balustrade balkon glas tot een glazen balustrade trap, in onze webshop vind je de mooiste glas balustrades.

Glazen balustrade trap

Een trap met glazen balustrade geeft elke entree of hal een moderne uitstraling. Vooral als je een kleinere hal of overloop hebt, zorgt het glas ervoor dat de ruimte optisch wordt vergroot. Door de transparantie wordt natuurlijk licht ongehinderd door de ruimte verspreid, wat zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer. Een trap met glasbalustrade is niet alleen een een veilige oplossing, maar is ook als een opvallend designelement dat de esthetiek van je woning verhoogt.

Balustrade balkon glas

Een glazen balustrade balkon is als het ware een elegant verlengstuk van je binnenruimte. Het geeft een weids uitzicht naar buiten toe en zorgt ervoor dat je balkon een ware lust voor het oog wordt. Een glazen balkon balustrade is de perfecte manier om je buitenruimte een hoogwaardige en luxe uitstraling te geven. Doordat het zicht naar buiten niet belemmerd wordt, kun je genieten van een panoramisch uitzicht en een naadloze overgang tussen het binnen- en buitenleven. Je kunt dus lekker op je balkon zitten en je omgeving bekijken als je kiest voor een balkon balustrade glas.

Balustrade glas buiten

Een glazen balustrade buiten, zoals in een tuin, terras of rond een zwembad, creëert een onbelemmerd zicht, maar zorgt ook voor een duidelijke afscheiding. Een balustrade met glas is de ideale oplossing voor het veilig afbakenen van ruimtes zonder de tuin te verstoren. De transparantie van het glas zorgt voor een onbelemmerd uitzicht en laat je tuin groter lijken. Tegelijkertijd beschermt het tegen wind en geluid.

Balustrade met glas

Elk soort glasbalustrade verbetert op haar eigen manier de schoonheid en functionaliteit van een (buiten)ruimte. Of het nu gaat om een trap in de hal, een balkon of een buitenterras, een glazen balustrade van Q-railing zorgt voor een moderne, strakke uitstraling. Bekijk ook ons complete assortiment balustrades.

Balustrades glas samenstellen

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn op het gebied van een balustrade met glas, hebben we een uitgebreide blog geschreven over het samenstellen van een glasbalustrade. In dit blog leggen we de verschillen uit tussen alle systemen, waardoor je makkelijk kunt bekijken welke lijn past bij jouw situatie en wensen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Balustrade in glas

In een glas balustrade dien je uit veiligheidsoogpunt speciaal veiligheidsglas te gebruiken. Dit glas weerstaat schokken en grote belastingen. Glas voor balustrade is gelaagd glas dat altijd bij elkaar blijft, zelfs als het breekt. Dit komt door een interne laag van polyvinylbutyral (PVB).