Bezig met laden...

Lijm en Kit

Lijm voor RVS die lassen of mechanische bewerkingen overbodig maakt. Vroeger werd RVS vaak verbonden door middel van lassen, bouten of klinken. Met onze RVS lijm of kit heb je niet te maken met vervormingen of verkleuringen door lassen of het moeten boren van gaten.

16 producten

Filters
per pagina

Roestvrij staal lijmen

Heb je lijm voor RVS nodig? Hier vind je het speciaal door ons geselecteerde assortiment lijmen en kit voor de montage van hekwerk componenten en kit voor RVS plaatwerk zoals plinten, hoekprofielen en U-profielen. 

RVS lijmen

RVS lijm is geschikt voor het verlijmen van cilindische en vierkante RVS verbindingen zoals wij die aanbieden in ons assortiment RVS hekwerk onderdelen. RVS kit kan worden gebruikt voor montage van RVS delen tegen hout of andere materialen, bijvoorbeeld RVS plinten.

Bevestigingsmaterialen kopen

Wij staan aan de top als expert in RVS bevestigingsmaterialen. Onze producten zijn met zorg geselecteerd om te voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Het belang van stevige en langdurige verbindingen voor jouw projecten is iets wat wij serieus nemen. Geniet van ons deskundig advies, scherpe prijzen en vlotte service.