Bezig met laden...

Lijmfittingen

RVS lijmfittingen zijn voorzien van lijmflenzen waarmee je makkelijk en snel onderdelen met elkaar kunt verlijmen. Deze lijmverbinding maakt voor iedereen mogelijk om op een snelle en betaalbare manier een compleet hekwerk of balustrade samen te stellen zonder dat hieraan gelast moet worden. Na het verlijmen van de lijmflens in de buis ontstaat er een hele sterke verbinding die nagenoeg niet meer te demonteren is. Bekijk ook bijbehorende RVS buis.

Producten 1-36 van 417

 1. OP=OP
  Korting 5%
  RVS eindkap vlak voor buis 42,4 x 2,6 mm, RVS304
  Voorraad: 1
  Special Price € 5,25 Prijs per stuk Regular Price € 5,53 Prijs per stuk
  Voorraad: 1
  Special Price € 5,25 Prijs per stuk Regular Price € 5,53 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Makkelijk en snel RVS onderdelen monteren met RVS lijm

Of je nu een compleet hekwerk of balustrade wil samenstellen of op zoek bent naar een tafelonderstel, garderobesysteem of trapleuning: het kan allemaal simpel en snel samengesteld worden met lijmfittingen die dienen als buisverbinders. Met behulp van RVS lijm verbind je op een goedkopere, makkelijke en snelle manier alle benodigde onderdelen. Dit bespaart tijd én kosten ten opzichte van laswerk.

Hoe monteer ik RVS lijmfittingen?

Wil je aan de slag gaan met het verlijmen van lijmfittingen, maar weet je niet precies hoe dit in zijn werk gaat? In ons blog over het verlijmen van RVS lijmfittingen geven we je uitleg over hoe je dit het beste aan kunt pakken.

How to: verlijmen van RVS lijmfittingen