Bezig met laden...

Steigerbuis Koppelingen

Met RVS buiskoppelingen of steigerbuis fittingen stel je gemakkelijk zelf meubels en interieur accessoires samen, zoals trapleuningen, tafels, garderobes, kapstokken en gordijnroedes: de mogelijkheden zijn eindeloos! Onze steigerbuis koppelingen hebben een industrieel design en zijn gemaakt van hoogwaardig RVS316 met een luxe mat geborsteld oppervlak. Hierdoor kunnen deze zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bekijk ook bijbehorende RVS buis.

29 producten

Filters
per pagina

RVS buiskoppelingen en buis voor de mooiste projecten

Steigerbuis koppelingen zijn ideale buisverbinders voor een doe-het-zelver. Binnen de kortste keren monteer je de mooiste DIY projecten zoals meubels en interieur accessoires. Je hoeft slechts de buis of steigerpijp in de buiskoppeling te schuiven en vast te zetten door de inbusschroefjes aan te draaien. Nog een voordeel: waar voor een fitting een kaarsrechte zaagsnede is vereist, mag het bij een koppeling wat minder nauwkeurig. De zaagsnede valt immers weg in de koppeling.

Steigerbuis koppeling RVS: flexibel en demontabel

De buis wordt in de steigerbuis koppeling gefixeerd met een inbusschroef, hierdoor kan een constructie gemaakt van buiskoppelingen ten alle tijden worden veranderd of gedemonteerd. Handig wanneer je alleen in een specifiek seizoen je project wil laten staan of wanneer er flexibiliteit is vereist in het ontwerp. Deze RVS buiskoppelingen zijn bijzonder geschikt voor constructief werk zoals onder andere RVS gordijnroedes, trapleuningen, balustrades en hekwerken, maar ook tafels, garderobes en kapstokken. Bijna alles is mogelijk!

Modulair systeem steigerbuis koppelingen met steigerpijp

RVS buiskoppelingen zijn op dit moment enorm populair in de interieurbouw. Kijk voor inspiratie maar eens op ons Pinterest bord, de mogelijkheden zijn eindeloos! Er is een subtiel systeem op basis van buis of steigerpijp met een diameter van 28,0 mm dat bijzonder geschikt is voor bijvoorbeeld het samenstellen van kapstokken en garderobes. Het robuuste systeem op basis van 42,4 mm buis of steigerpijp is perfect voor het maken van meubels zoals tafels en stoelen, maar ook voor trapleuningen en hekwerken.