Betaalmogelijkheden

Bezig met laden...

 In onze webshop kun je je bestelling op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Achteraf betalen met Klarna
  • PayPal
  • Sofort Banking
  • Creditcard
  • Bancontact

Over de betaalmogelijkheden:

iDeal

Met iDeal kun je direct in je eigen vertrouwde betaalomgeving van je bank elektronisch de betaling van je bestelling voldoen. Deze betaalmethode is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Ga naar de website van iDeal voor meer informatie.

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna betaal je je bestelling pas na ontvangst. De betaaltermijn van 14 dagen start zodra je aankoop wordt opgestuurd. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om je aankoop eerst te bekijken en eventueel terug te sturen - je betaalt dus alleen voor wat je houdt (m.u.v. maatwerk). Ga naar de website van Klarna voor meer informatie. 

PayPal

Met PayPal kun je direct op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling voldoen. Voor gebruik van deze betaalmethode dien je een PayPal-rekening te openen. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Ga naar de website van Paypal voor meer informatie.

Sofort Banking

Europese klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen kunnen in onze webshop betalen met SOFORT Banking. Dit betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Onze partner voor de betaling via Sofort Banking is Sisow. Ga naar de website van Sisow voor meer informatie.

Creditcard

Met Maestro, Mastercard en Visa creditcards kun je direct op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling voldoen. Ga naar de website van Mastercard en Maestro of Visa voor meer informatie.

Bancontact

Wanneer je in België woonachtig bent of de beschikking hebt over een Belgische bankrekening, kun je gebruik maken van de betaalmogelijkheid Bancontact. Op deze manier kun je op een veilige manier jouw betaling voldoen. Onze partner voor de betaling via MisterCash is Sisow. Ga naar de website van Sisow voor meer informatie.