Bezig met laden...

RVS Ventilatierooster

Ventilatieroosters RVS zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. Met een RVS ventilatierooster ben je verzekerd van een hoogwaardige en kwalitatief product dat jarenlang meegaat. Ontdek alle soorten RVS luchtroosters en maak een keuze uit het grote assortiment van RVS Land: dé RVS specialist.

Producten 1-36 van 37

 1. OP=OP
  Korting 31%
  RVS schoepenrooster met kraag 125 mm
  Voorraad: 2
  Special Price € 22,60 Prijs per stuk Regular Price € 32,94 Prijs per stuk
  Voorraad: 2
  Special Price € 22,60 Prijs per stuk Regular Price € 32,94 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Ventilatieroosters RVS: stijlvol én corrosiebestendig

Vervang je oude kunststof of aluminium muurrooster door een mooi en onderhoudsarm RVS gevelrooster. In ons grote assortiment vind je naast de vele gangbare modellen ventilatieroosters en muurroosters ook luxe design series. Ook zijn veel roosters, zoals schoepenroosters, in verschillende vormen verkrijgbaar: rond, vierkant en rechthoekig.

Voordelen van RVS ventilatieroosters

De voordelen van ventilatieroosters RVS zijn talrijk. Allereerst zijn RVS luchtroosters zeer duurzaam en gaan ze lang mee. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over regelmatige vervangingen of reparaties, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn. Daarnaast verkleurt RVS niet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld aluminium.

Onderhoud van RVS gevelrooster

Een RVS luchtrooster is heel hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Doordat het materiaal niet veel onderhoud nodig heeft, blijft jouw RVS gevelrooster er netjes en schoon uitzien. Dit maakt RVS ventilatieroosters niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor gebruik in ziekenhuizen, laboratoria en andere omgevingen waar hygiëne van groot belang is.