Bezig met laden...

Glasplaatdragers

Glasplaat dragers en glasplaat houders voor het zelf samenstellen van een glazen planchet of plateau, ook ideaal voor montage in een badkamer of toilet. In ons assortiment vind je RVS glasadapters, paneelhouders, glasplaatdragers en glasplaatprofielen.

 

Producten 1-36 van 111

 1. OP=OP
  Korting 20%
  Glasplankdrager, Lengte 200 mm, ZAMAK, Mat Messing
  Voorraad: 5
  Special Price € 30,40 Prijs per stuk Regular Price € 37,99 Prijs per stuk
  Voorraad: 5
  Special Price € 30,40 Prijs per stuk Regular Price € 37,99 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Glasplaat dragers voor glazen planken of panelen

Dé manier om een glazen paneel of plaat te monteren is met een RVS glasplaathouder. In ons assortiment vind je diverse soorten glasplaatdragers voor het monteren van een glazen plaat.

Verticale montage van glazen plaat met glasadapter of paneeldrager

Met een glasadapter of paneeldrager kun je je glazen bordje plat (verticaal) tegen de muur monteren - dat is ook ideaal voor montage van (naam)bordjes.

Hortizontale montage van glazen plaat met glasdrager

Als je een manier zoekt om een glazen plaat tegen de muur te monteren als plank, dan vind je wat je zoekt bij onze glasplaat dragers. Een glas drager is perfect om een planchet of glazen plank te monteren op bijvoorbeeld de badkamer of in een boekenkast.

Ophangsysteem glasplaat

Met schapdragers kun je plankjes stevig en strak aan de muur te bevestigen. Op deze manier creëer je in een handomdraai meer opbergruimte. Op een planchet kun je veelgebruikte spullen neerzetten en tentoonstellen, zodat je ze altijd snel bij de hand hebt.