Bezig met laden...

Kapbeugels & Pijpbeugels

Kapbeugels en buisbeugels, geschikt voor het bevestigen van buizen, leidingen of kabels tegen een muur, plafond of ander oppervlak. Je kunt een kapbeugel ook gebruiken als buisklem bij het monteren van een hekwerk.

5 producten

Filters
per pagina

Wat is een kapbeugel?

Een pijpbeugel lijkt eigenlijk op een klem: het wordt gebruikt om buizen, leidingen of kabels netjes en veilig vast te zetten. Je hebt twee soorten: de halve kapbeugel en de hele kapbeugel. De halve kapbeugel klemt rond een deel van de buis en de hele kapbeugel omsluit de buis helemaal.

Waarvoor wordt een kapbeugel gebruikt?

Een kapbeugel helpt om buizen of leidingen aan de muur, het plafond of op andere plekken vast te maken. Dit zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft hangen en niet beweegt. Een pijpbeugel is heel handig in huizen, maar ook in grote gebouwen of zelfs buiten.

Het voordeel van RVS kapbeugels

Een kapbeugel van RVS is extra sterk en gaat heel lang mee. RVS is goed bestand tegen roest, dus ook buiten of in vochtige ruimtes blijft je kapbeugel goed. Dit maakt de RVS pijpbeugel een duurzaam bevestigingsmateriaal. Onze tip: gebruik bijpassende RVS schroeven voor de montage.

Pijpbeugel houdt alles op zijn plek

Een RVS kapbeugel of pijpbeugel biedt een sterke, duurzame en roestvrije oplossing voor het bevestigen van buizen, leidingen en kabels. Kies voor een RVS kapbeugel voor een lange levensduur en een zorgeloze bevestiging. Bekijk ook ons complete assortiment bouw- en tuinbeslag.