Bezig met laden...

RVS Buis & Koker

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan RVS buizen, kokers en staven in diverse afmetingen en uitvoeringen. Onze buis, koker en staf wordt veel toegepast in zowel het interieur als exterieur en is geschikt voor vele toepassingen, zoals bijvoorbeeld trapleuningen, garderobestangen, gordijnroedes, hekwerken en balustrades.

Producten 1-36 van 85

Filters
Pagina
per pagina

RVS buis, koker en staf leverbaar in diverse uitvoeringen

Wij verkopen RVS ofwel INOX buizen, koker en staf in zowel RVS304 als RVS316. Bijna alle varianten zijn standaard leverbaar met een mat geborsteld, K320 geslepen, oppervlak: deze afwerking is ideaal voor gebruik in en om het huis. In combinatie met bijbehorende buisverbinders en flenzen stel je zelf de mooiste projecten samen. Lees in ons blog meer over het gebruik van RVS buiskoppelingen. Raadpleeg onze RVS keuzehulp voor uitleg over de verschillende materialen en afwerkingen die je in ons assortiment kunt vinden, en welke geschikt is voor jouw project.

RVS hoekprofielen en U-profielen voor het afwerken van hoeken en randen

Ben je op zoek naar een stijlvolle oplossing voor het afwerken en/of beschermen van hoeken en randen? Kies dan voor een hoekprofiel of U-profiel. Deze multifunctionele profielen zijn leverbaar in diverse afmetingen, ideaal voor bijvoorbeeld traptreden of een aanrechtblad, of het monteren van een glasplaat.

RVS Buis op maat

RVS op maat is één van onze specialiteiten. Wij zagen jouw buis graag voor je op de gewenste lengte. Je vult eenvoudig de zaaglengtes in en zodra we je bestelling hebben ontvangen gaan we in onze eigen werkplaats voor je aan de slag. Staat de buismaat die je zoekt niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.