Bezig met laden...

RVS Buis & Koker

RVS buizen, kokers, en staven in diverse afmetingen en uitvoeringen. Onze RVS buis en RVS koker is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan worden toegepast voor bijvoorbeeld trapleuningen, garderobestangen, deurgrepen, hekwerken en balustrades. Maak je keuze uit ons ruime aanbod.

Producten 1-36 van 97

Filters
Pagina
per pagina

RVS buis en RVS pijp in diverse uitvoeringen

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan RVS buizen in RVS304 en RVS316. Bijna alle varianten zijn standaard leverbaar met een mat geborsteld, K320 geslepen, oppervlak: deze afwerking is ideaal voor gebruik in en om het huis. In combinatie met bijbehorende buisverbinders stel je zelf de mooiste projecten samen.

Roestvrij staal buizen

Raadpleeg onze RVS keuzehulp voor uitleg over de verschillende materialen en afwerkingen die je in ons assortiment kunt vinden, en welke geschikt is voor jouw project. Zo weet je zeker dat je de goede soort RVS pijp bestelt, bijvoorbeeld RVS 304 of RVS 316.

RVS hoekprofiel en U-profiel voor hoeken en randen

Ben je op zoek naar een stijlvolle oplossing voor het afwerken en/of beschermen van hoeken en randen? Kies dan voor een hoekprofiel of U-profiel. Deze multifunctionele profielen zijn leverbaar in diverse afmetingen, ideaal voor bijvoorbeeld traptreden of een aanrechtblad, of het monteren van een glasplaat.

Inox buis kopen

Inox buis en RVS buis zijn hetzelfde. Inox is namelijk een andere naam voor RVS, wat staat voor roestvast staal. De term inox wordt vaker gebruikt in landen als België en Frankrijk. RVS is de naam die we in Nederland gebruiken. 

RVS Buis op maat

RVS op maat is één van onze specialiteiten. Wij zagen jouw buis graag voor je op de gewenste lengte. Je vult eenvoudig de zaaglengtes in en zodra we je bestelling hebben ontvangen gaan we in onze eigen werkplaats voor je aan de slag. Staat de buismaat die je zoekt niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.