Bezig met laden...

Deurstoppers

Deurstoppers en deurbuffers in diverse uitvoeringen. Een deurstopper is gaat openslaande deuren tegen en beschermt je deurklink, muur, plint en meubels tegen beschadigingen.

Producten 1-36 van 65

Filters
Pagina
per pagina

Deurstoppers kopen

Zonder deurstop kan een deur onbedoeld hard tegen de muur slaan, wat een harde knal en misschien wel beschadigingen veroorzaakt. Als je een deurbuffer met rubberen dop op de juiste plek monteert, komt de deur zachtjes tegen de deurstop terecht en voorkom je dat deze tegen de muur slaat. In ons assortiment vind je verschillende soorten deurstoppers; vrijstaande deurbuffers die je gemakkelijk kunt verplaatsen, deurstoppers voor vloermontage of wandmontage, tele-uitzetters en deurvastzetters. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een deurdranger; deze wordt aan de bovenkant van de deur gemonteerd en zorgt ervoor dat de deur na het openen automatisch sluit.

Deurstoppers voor binnen en buiten

De deurstoppers in ons assortiment zijn voornamelijk bedoeld voor binnen, maar onze deurvastzetters kunnen je ook buiten toepassen. Met een deurvastzetter kun je een binnen- of buitendeur op een vaste stand vast zetten. Bij iedere deurstop in ons assortiment staat in de productinformatie vermeld of deze geschikt is voor binnen of buiten.

Deurvastzetters voor op de deur

Deur vastzetters zijn erg populair. Een deurvastzetter monteer je op de deur, hiermee kun je de deur op een vaste stand vastzetten. Zo kan wind of tocht geen vat krijgen op de deur. Dit is één van de vele soorten deurstoppers die je in onze webshop kunt vinden, er zijn ook modellen die je op de vloer of tegen de muur kunt bevestigen. 

Deurbeslag kopen

Het is belangrijk om te zorgen dat het deurbeslag aan de binnenkant en buitenkant van je huis van hoge kwaliteit is en goed wordt geïnstalleerd, zodat alle deuren veilig en betrouwbaar kunnen worden gebruikt. Welk deurbeslag je ook uitzoekt in onze webshop, je bent verzekerd van beste materialen en kwaliteit.