Bezig met laden...

Deurstoppers

Deurstoppers en deurbuffers in diverse uitvoeringen. Een deurstopper is gaat openslaande deuren tegen en beschermt je deurklink, muur, plint en meubels tegen beschadigingen.

Producten 1-36 van 68

Filters
Pagina
per pagina

Deurstoppers kopen

Zonder deurstop kan een deur onbedoeld hard tegen de muur slaan, wat een harde knal en misschien wel beschadigingen veroorzaakt. Als je een deurbuffer met rubberen dop op de juiste plek monteert, komt de deur zachtjes tegen de deurstop terecht en voorkom je dat deze tegen de muur slaat.

Deurstopper binnen en buiten

De deurstoppers in ons assortiment zijn voornamelijk bedoeld voor binnen, maar onze deurvastzetters kun je bijvoorbeeld ook buiten toepassen. Je kunt niet zomaar iedere deurstop voor een buitendeur gebruiken. Je deurbuffer moet bij gebruik buitenshuis bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het materiaalgebruik van groot belang is. Daarnaast moet deze voldoende gewicht en stabiliteit hebben, omdat deuren buiten worden blootgesteld aan windstoten en andere omstandigheden die meer kracht vereisen om ze op hun plek te houden. Bij iedere deurstop in ons assortiment staat in de productinformatie vermeld of deze geschikt is voor binnen of buiten.

Hoe buitendeur vastzetten?

Bij RVS Land begrijpen we het belang van een goede deurstopper voor buiten. Daarom bieden we duurzame en weersbestendige deurstoppers die speciaal zijn ontworpen voor buitengebruik. Onze deurstoppers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden de nodige stabiliteit en functionaliteit om je buitendeuren veilig open te houden. Met een deurvastzetter kun je een binnen- of buitendeur op een vaste stand vast zetten. Je kunt een openslaande buitendeur ook tegenhouden met een deurstopper buiten.

Deurvastzetters voor op de deur

Deur vastzetters zijn erg populair. Een deurvastzetter monteer je op de deur, hiermee kun je de deur op een vaste stand vastzetten. Zo kan wind of tocht geen vat krijgen op de deur. Dit is één van de vele soorten deurstoppers die je in onze webshop kunt vinden, er zijn ook modellen die je op de vloer of tegen de muur kunt bevestigen. 

Wat gebruiken als deurstopper?

Natuurlijk kun je een willekeurig zwaar voorwerp gebruiken om een deur open te houden, maar dit kan afbreuk doen aan de uistraling van je interieur. Het is veel beter om een deurstop te gebruiken die specifiek is ontworpen voor dit doel. Deurstoppers bieden zowel functionaliteit als esthetiek. Door te kiezen voor een deur stopper in een bepaald design, zal deze naadloos aansluiten op jouw woonstijl.

Waar plaats je een deurbuffer?

In ons assortiment vind je verschillende soorten deurstoppers; vrijstaande deurbuffers die je gemakkelijk kunt verplaatsen, deurstoppers voor vloermontage of wandmontage, tele-uitzetters en deurvastzetters. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een deurdranger; deze wordt aan de bovenkant van de deur gemonteerd en zorgt ervoor dat de deur na het openen automatisch sluit.

Waar kan ik een deurstopper kopen?

RVS Land is specialist op het gebied van deurbeslag en biedt het meest uitgebreide assortiment aan deurstoppers. Ben jij op zoek naar een leuke deurstopper? Je hebt de keuze uit verschillende materialen, kleuren en montagewijzen, zodat er voor iedere deur en iedere stijl wel een deurbuffer te vinden is.

Het is belangrijk om te zorgen dat het deurbeslag aan de binnenkant en buitenkant van je huis van hoge kwaliteit is en goed wordt geïnstalleerd, zodat alle deuren veilig en betrouwbaar kunnen worden gebruikt. Welk deurbeslag je ook uitzoekt in onze webshop, je bent verzekerd van beste materialen en kwaliteit.

Deurbuffer voor binnen- en buitendeuren

De deurbuffer zwart en deurbuffer wit zijn in verschillende lengtes leverbaar. Onze deurbuffers zijn geschikt als deurbuffer buiten voor terrasdeuren of al deurbuffer binnen voor bijvoorbeeld woonkamer- of slaapkamer deuren. Deurbuffers kunnen tegen de muur of op de grond geschroefd worden.