Bezig met laden...
Frans Balkon

Frans Balkon

Een Frans balkon is een doorvalbeveiliging voor naar binnen openslaande ramen op een verdieping. De basis van een Frans balkon glas is een glasplaat die verticaal tegen de muur of tegen het kozijn gemonteerd wordt. Weet je niet zo goed wat je allemaal nodig hebt voor het monteren van een Frans balkon modern? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en we zetten alles wat je nodig hebt voor je op een rij.

Vraag offerte aan

Frans balkon modern in verschillende stijlen

Er zijn diverse montage mogelijkheden voor een glazen Frans balkon hek, met ieder een eigen look:

  • Met een Easy Glass View op basis van slanke verticale profielen kies je voor een stijlvol Frans balkon;
  • Stel zelf jouw Frans balkon met horizontale montage samen met behulp van glasframebuis- of koker en hoekstukken.
  • Een minimalistisch Frans balkon monteer je met glasadapters.

Wat is een Frans balkon?

Een Frans balkon is een soort balkon dat zich aan de buitenkant van een huis of gebouw bevindt. Het bestaat uit een enkele, meestal smalle deur of raam dat uitkomt op een balkonhekwerk. In tegenstelling tot een traditioneel balkon, waarbij je op een platform kunt stappen en er ruimte is om te zitten of te staan, is een Frans balkon hek alleen bedoeld als decoratief element en om frisse lucht binnen te laten. Een Frans balkon zie je vaak bij huizen of appartementen in steden waar er beperkte buitenruimte is.

Frans balkon hek

Ben je op zoek naar Frans balkon ideeen, voor bijvoorbeeld een dakkapel met Frans balkon of een Frans balkon jaren 30? Bekijk dan zeker eens alle mogelijkheden in onze webshop. Voor iedere situatie is wel een mooie optie te vinden, die jouw woning in stijl afmaakt.

Doorvalbeveiliging

Met een Frans balkon voorkom je op een stijlvolle en veilige manier dat er iemand uit het raam valt. Deze doorvalbeveiliging is niet alleen praktisch, maar heeft ook zeker toegevoegde waarde voor de uitstraling van je woning.

Frans balkon glas

Balustrade systemen voor het monteren van een Frans balkon vind je een veel soorten en maten, maar een glazen Frans balkon is het meest populair. Dit zorgt namelijk voor het meest wijde uitzicht en een optimale lichtinval. Daarnaast is een Frans balkon van glas de meest stijlvolle en strakke oplossing. In ons assortiment vind je diverse systemen van Q-railing voor het monteren van een glazen Frans balkon. Kies jouw favoriet en ga direct aan de slag. In ons blog lees je meer over een Frans balkon met RVS.

Frans balkon set kopen

Ook voor balustrades op andere plekken dan een Frans balkon ben je bij RVS Land aan het juiste adres. Een glazen balustrade is bijvoorbeeld een prachtige optie voor zowel binnen als buiten. Zo match je jouw glazen Frans balkon op een mooie manier met andere balustrades in en/of rond het huis.