Bezig met laden...

Bevestigingsankers

Bevestigingsankers zoals vloer- en wandankers voor het bevestigen van onder andere staanderswandankers, balusters, vloerprofielen voor glasbalustrades en alle andere bevestigingen die een veilige en duurzame montage behoeven.

20 producten

 1. OP=OP
  Korting 10%
  Zeskantschroef met kozijnanker 7 x 90 mm, RVS316 (A4)
  Voorraad: 4
  Special Price € 2,06 Prijs per stuk Regular Price € 2,29 Prijs per stuk
  Voorraad: 4
  Special Price € 2,06 Prijs per stuk Regular Price € 2,29 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Veilige montage met mechanische of chemische ankers

Er wordt onderscheid gemaakt tussen mechanische ankers, die zich zelf vasttrekken in de betonnen ondergrond en chemische ankers, die met een speciale chemische mortel worden verankerd.

Waarom RVS ankers?

Roestvast staal staat bekend om zijn uitzonderlijke corrosiebestendigheid en lange levensduur, waardoor het de perfecte keuze is voor bevestigingsankers, vooral in veeleisende omgevingen. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen, RVS bevestigingsankers bieden bescherming tegen corrosie en roest, waardoor ze een investering zijn in langdurige stabiliteit.

Voordelen van RVS bevestigingsankers

RVS bevestigingsankers worden gebruikt voor o.a. bouwprojecten, infrastructuur en industrieel gebruik. Ons assortiment bevestigingsmaterialen biedt de perfecte balans tussen kracht, duurzaamheid en eenvoud. Vertrouw op RVS voor bevestigingen die lang meegaan en jouw projecten veilig en stevig houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en ontdek de kracht van RVS bevestigingsankers.