Bezig met laden...

RVS Glasframebuis

RVS glasframebuis wordt gebruikt voor het monteren en afwerken van glasplaten in bijvoorbeeld een Frans balkon en Easy Glass glasrailingsystemen. Glasframebuis is leverbaar in ronde en vierkante uitvoeringen en is voorzien van een U-vormige uitsparing, waar een glasplaat met een glasrubber in geklemd wordt. Vanwege deze U-vormige uitsparing in de buis wordt glasframebuis ook vaak U-profielbuis genoemd.

7 producten

Filters
per pagina

Bestel jouw RVS buis op maat

Bij het bestellen deze U-profielbuis geef je gemakkelijk en snel de door jou gewenste lengte(s) door. Zo ontvang je de buis exact op maat én zit je niet met reststukken. De eerste 5 zaagsnedes per bestelling zijn gratis!

LED garderobestang of trapleuning met RVS glasframebuis

De U-vormige uitsparing in glasframebuis is ook uitermate geschikt voor het monteren van een LED strip. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze RVS garderobestangen voor LED verlichting of stel je eigen RVS trapleuning met LED verlichting samen.

RVS buis van de hoogste kwaliteit

Bij RVS Land staat kwaliteit op nummer één. Wij controleren onze buis, koker en staf continu op onze standaard hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze buizen worden stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is.