Bezig met laden...

Staal

Stalen onderdelen, zoals stalen lasdelen en stalen poort- en hekwerk onderdelen, geschikt voor talloze industrieën en toepassingen zoals constructie, machines en interieur. Stalen onderdelen worden vaak gebruikt door metaalwerkers en constructiebedrijven, maar ook door particuliere klussers.

Producten 1-36 van 157

Filters
per pagina

Hoogwaardige stalen onderdelen bij RVS Land

Als je op zoek bent naar kwalitatieve stalen onderdelen, zoek dan niet verder. Wij bieden een uitgebreid aanbod van hoogwaardige stalen onderdelen tegen betaalbare prijzen. In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende stalen producten met snelle levertijden voor de constructie van o.a. hekwerken en balustrades, zoals leuningdragers, ankerplaten, schijven, kogels en bollen, buisverbinders, lasbochten, scharnieren en poortbeslag. Zoek je een product wat je (nog) niet bij ons kunt vinden: contacteer ons dan vandaag nog om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het versterken van jouw producten en toepassingen.

Constructiestaal S235JR

De stalen onderdelen in ons assortiment zijn over het algemeen vervaardigd van constructiestaal S235JR. De S staat voor Structural (constructie) het getal 235 is de waarde voor de minimale vloei-of rekgrens. JR verwijst naar de slijtvastheid. Constructiestaal is een veel gebruikte staalsoort met de volgende eigenschappen:

  • Laag koolstofgehalte van maximaal 0,25%
  • Over het algemeen zacht en kneedbaar
  • Makkelijk vervormbaar
  • Zeer goed lasbaar

Staal behandelen

Grote of kleine constructies worden meestal uit diverse verschillende stalen delen opgebouwd en gelast. Omdat onbehandeld staal roest als het nat wordt, worden stalen constructies na het lassen nog voorzien van een zinklaag, chroomlaag, laklaag of poedercoating in een kleur naar keuze.