Bezig met laden...
RVS Balustrade

RVS Balustrade

Op zoek naar een RVS balustrade, hekwerk of handrailing in of rondom huis? Dan ben je bij RVS Land aan het juiste adres. Stel je eigen RVS hekwerk samen met ons grote assortiment hekwerk onderdelen. Of vraag een offerte bij ons aan - we kijken graag mee naar de mogelijkheden om de balustrade van je dromen te realiseren! Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om RVS op maat.

Vraag offerte aan

Producten 1-36 van 608

Filters
per pagina

Hoogwaardige RVS balustrade kopen

Een balustrade is als het ware een bouwpakket van allerlei onderdelen, met als basis RVS buis en RVS buisverbinders. In deze categorie vind je alle mogelijkheden en producten waarmee je je eigen hekwerk kunt samenstellen. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk!

Aan welke regelgeving dient een RVS balustrade te voldoen?

Afscheidingen van vloeren, trappen of hellingbanen dienen te voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit. Aan welke eisen de afscheiding moet voldoen is o.a. afhankelijk van de valhoogte en de functie van het gebouw. Meer lees je in onze handleiding Bouwbesluit 2012.

Stel zelf je nieuwe RVS balustrade samen

Omdat je je balustrade in losse onderdelen bestelt die je gemakkelijk zelf kunt monteren is deze methode prijstechnisch zeer gunstig: je hoeft immers geen hoge kosten te betalen voor het inhuren van een aannemer of klussenbedrijf. Montage is immers gemakkelijker dan je denkt! Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je balustrade of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en/of een vrijblijvende offerte.

Stappenplan voor het maken van een RVS hekwerk

Weet je niet helemaal waar je moet beginnen met het uitzoeken van een nieuwe balustrade? Met ons stappenplan voor het samenstellen van een balustrade loodsen we je door het proces heen. Dit stappenplan vind je in ons blog over het samenstellen van een RVS balustrade, waarin we tevens uitleggen welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Een RVS balustrade is duurzaam

Als je een nieuwe balustrade monteert, wil je er natuurlijk zo weinig mogelijk naar om hoeven te kijken, maar er wél zo lang mogelijk plezier van hebben. Duurzaamheid is een van de belangrijkste kenmerken van RVS. Het is een sterk en slijtvast materiaal met een lange levensduur. Bovendien is het bestand tegen weersinvloeden.