Bezig met laden...
Hekwerkonderdelen

Hekwerkonderdelen

Voor het realiseren van een RVS balustrade, hekwerk of handrailing in of rondom huis ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vind je een groot assortiment RVS hekwerkonderdelen waarmee je je eigen balustrade kunt samenstellen.

Creëer je eigen hoogwaardige RVS balustrade

Een balustrade is als het ware een bouwpakket van allerlei onderdelen. In deze categorie vind je alle mogelijkheden en producten waarmee je je eigen hekwerk kunt samenstellen. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk!

Aan welke regelgeving dient een hekwerk of balustrade te voldoen?

Afscheidingen van vloeren, trappen of hellingbanen dienen te voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit. Aan welke eisen de afscheiding moet voldoen is o.a. afhankelijk van de valhoogte en de functie van het gebouw. Meer lees je in onze handleiding Bouwbesluit 2012.

Stel zelf je nieuwe balustrade met glas, staf of kabel samen

Omdat je je balustrade in losse onderdelen bestelt die je gemakkelijk zelf kunt monteren is deze methode prijstechnisch zeer gunstig: je hoeft immers geen hoge kosten te betalen voor het inhuren van een aannemer of klussenbedrijf. Montage is immers gemakkelijker dan je denkt! Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je balustrade of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en/of een vrijblijvende offerte.

Stappenplan voor het maken van een RVS hekwerk

Weet je niet helemaal waar je moet beginnen met het uitzoeken van een nieuwe balustrade? Met ons stappenplan voor het samenstellen van een balustrade loodsen we je door het proces heen. Dit stappenplan vind je in ons blog over het samenstellen van een RVS balustrade, waarin we tevens uitleggen welke mogelijkheden er allemaal zijn.