Bezig met laden...

Poortbeslag

Poortbeslag voor het afhangen van RVS en houten poorten en deuren vind je in deze categorie. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan tuinpoort beslag waarmee je jouw poort netjes, stevig en stijlvol afwerkt.

Producten 1-36 van 170

Filters
per pagina

Groot assortiment RVS poortbeslag in diverse maten

In ons assortiment vind je de volgende producten:

  • RVS Grondgrendels en Poortsluitingen: Deze grondels en sluitingen zijn geschikt voor het vastzetten en verankeren van de meeste soorten poorten en tuinpoorten.
  • RVS Poortscharnieren: Met deze scharnieren in veel verschillende modellen en afmetingen kun je je poort openen en sluiten.
  • RVS slotkasten, Profielsloten en Poortkrukken: Eén van de belangrijkste onderdelen in een poort is de slotkast. In deze subcategorie vind je slotkasten, tegenkasten, poortkrukken, poortknoppen, profielsloten, schilden, rozetten en sluitplaten.

Tuinpoort beslag voor buiten

Ons assortiment poortbeslag is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en kun je zorgeloos buiten toepassen onder alle weersomstandigheden. Let wel op: tuinpoort beslag vervaardigd van onbewerkt staal dient eerst een nabehandeling te ondergaan om corrosie of roestvorming te voorkomen (denk hierbij aan poedercoaten, verzinken of galvaniseren).

RVS bouwbeslag en tuinbeslag koop je bij RVS Land

Bekijk ook eens onze RVS paalkappenRVS versterkingshoeken en ander RVS tuinbeslag voor het afwerken van houtconstructies in de tuin, zoals poorten, hekjes en schermen.