Bezig met laden...
Hekwerken

Hekwerken

Of je nu op zoek bent naar een RVS hekwerk, balkonhek, balustrade of glasrailing, met ons uitgebreide assortiment RVS hekwerksystemen bereik je het ultieme resultaat. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Zo creeër je gemakkelijk zelf een Frans balkon met RVS met glas of een balustrade met RVS balusters.

Balkonhekken of balustrade zelf samenstellen

Het zelf samenstellen van een nieuwe balustrade is prijstechnisch zeer gunstig: je bespaart meer dan de helft van de kosten als je zelf voor de montage zorgt. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en/of een vrijblijvende offerte.

Aan welke regelgeving dient een hekwerk of balustrade te voldoen?

Afscheidingen van vloeren, trappen of hellingbanen dienen te voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit. Aan welke eisen de afscheiding moet voldoen is o.a. afhankelijk van de valhoogte en de functie van het gebouw. Meer lees je in onze handleiding Bouwbesluit 2012.

Kant-en-klare RVS hekwerken of balustrades

Wij kunnen al onze hekwerksystemen kant-en-klaar aanleveren. Het (in lijn) boren, tappen en op lengte zagen van RVS buis voor balustrades en balkonhekken kunnen wij voor je doen in onze werkplaats. Hierdoor hoef je de balustrade enkel nog op locatie te monteren. De onderdelen worden met elkaar verlijmd of geschroefd, waardoor lassen niet nodig is. Dit is ideaal voor de de handige doe-het-zelver! Om je op weg te helpen met het samenstellen van jouw eigen hekwerk hebben we ook een blog geschreven.