Bezig met laden...

RVS Koker

RVS koker op maat gezaagd. RVS kokerprofiel is leverbaar in vierkante en rechthoekige uitvoeringen. Maak je keuze uit het grote aanbod in afmetingen in RVS304 en RVS316 met een mat geborsteld oppervlak. Bekijk ook onze RVS buis.

19 producten

Filters
per pagina

Koker roestvrij staal kopen

Bij het bestellen van RVS koker profiel geef je gemakkelijk en snel de door jou gewenste lengte(s) door. Zo ontvang je de roestvast stalen koker exact op maat én zit je niet met reststukken. De eerste 5 zaagsnedes per bestelling zijn gratis!

RVS kokerprofiel voor de meest uiteenlopende toepassingen

RVS koker wordt ook wel vierkante buis genoemd en is een populair product voor in en rondom het huis. Populaire toepassingen zijn bijvoorbeeld RVS hekwerken, balustrades en trapleuningen. Ook een RVS paal maak je eenvoudig een RVS koker profiel. Uit ons grote assortiment kies je gemakkelijk en snel je gewenste afmetingen en kun je snel aan de slag met jouw project.

RVS koker van de hoogste kwaliteit

Bij RVS Land staat kwaliteit op nummer één. Wij controleren onze RVS buis en koker en profielen continu op onze standaard hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze kokers worden stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is.