Bezig met laden...
Gevelroosters

Gevelroosters

Een gevelrooster kun je monteren op de buitenmuur. Een gevelrooster voor buiten is voorzien van een kap of schoepen waardoor het niet naar binnen kan regenen. Er zijn verschillende soorten gevelroosters voor jouw gevel leverbaar, elk geschikt voor een andere toepassing. Wij leggen je graag de verschillen tussen alle gevelroosters uit.

Producten 1-36 van 54

Filters
Pagina
per pagina

Gevelroosters met terugslagklep

Ben je op zoek naar een rooster voor een afzuigkap of wasdroger? Dan heb je een overdruk gevelrooster nodig voor montage op een buitenmuur. Deze hebben een windbreker, overdrukklep of terugslagklep. Een terugslag- of overdrukklep gaat open bij overdruk en sluit als de overdruk weer wegvalt. Zo staat het afvoerkanaal niet de hele tijd open en wordt het binnen niet koud.

Buitenrooster voor ventilatie

Alleen luchten is niet voldoende om je huis goed geventileerd te houden. Je hebt ook ventilatieroosters nodig, deze zorgen er namelijk voor dat lucht vrij door je woning kan stromen. Je hebt bijvoorbeeld natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie en WTW installaties. In ons blog lees je hoe je kunt zorgen voor een goede ventilatie in je huis.

Gevelroosters in RVS en mat zwart

In ons aanbod vind je ronde, vierkante en rechthoekige gevelroosters. Daarnaast heb je de keuze uit RVS en mat zwart. Zwart is een veel gekozen uitvoering vanwege haar stoere en industriële uitstraling.

Ventilatieroosters voor buitenmuur

In onze webshop vind je een groot assortiment ventilatieroosters. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikt rooster. Bekijk ook eens alle zwarte ventilatieroosters.