Bezig met laden...

Ventilatierooster Buitenmuur

Ventilatierooster voor buiten kopen? Bekijk ons grote assortiment gevelroosters en muurroosters voor de buitenmuur. Ventilatieroosters voor de buitenmuur zijn voorzien van een kap of schoepen waardoor het niet naar binnen kan regenen. Onze muurroosters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn eenvoudig te monteren. In onze ventilatierooster keuzehulp lees je meer over het kiezen van het perfecte ventilatierooster voor de buitenmuur. Bekijk ook alle ventilatieroosters.

Producten 1-36 van 66

Filters
Pagina
per pagina

Gevelroosters met terugslagklep

Ben je op zoek naar een rooster voor een afzuigkap of wasdroger? Dan heb je een overdruk gevelrooster nodig. Deze hebben een windbreker, overdrukklep of terugslagklep. Een terugslag- of overdrukklep gaat open bij overdruk en sluit als de overdruk weer wegvalt. Zo staat het afvoerkanaal niet de hele tijd open en wordt het binnen niet koud. Wat alle overdrukroosters gemeen hebben is dat ze ervoor zorgen dat de luchtstroom maar in éen richting mogelijk is, namelijk van binnen naar buiten.

Luchtroosters buitenmuur: groot assortiment

Ventilatieroosters voor de buitenmuur zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor verschillende toepassingen. Deze muurroosters voorkomen dat er regen, ongedierte of vuil naar binnen kan komen. Dit kan zijn door bijvoorbeeld een schuine of ronde kap, schoepen of lamellen. Maak je keuze uit onze hoogwaardige gevelkappen, bolroosters, lamellenroosters, schoepenroosters en overdruk roosters voor afzuigkap.

Ventilatierooster buitenmuur installeren

Het monteren van een gevelrooster lijkt een uitdagende klus zijn, maar niets is minder waar. De meeste muur ventilatieroosters zijn voorzien van een aansluitbus met klemveren, waardoor je hem gemakkelijk in het luchtkanaal kunt klemmen. Als het luchtrooster ook voorzien is van montagegaten, zet je het gevel ventilatierooster met behulp van schroeven extra stevig vast tegen de muur.

Ventileren in huis

Alleen luchten is niet voldoende om je huis goed geventileerd te houden. Je hebt ook ventilatieroosters nodig, deze zorgen er namelijk voor dat lucht vrij door je woning kan stromen. Je hebt bijvoorbeeld natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie en WTW installaties. In ons blog lees je hoe je kunt zorgen voor een goede ventilatie in je huis.

Groot assortiment gevelroosters in RVS en mat zwart

In ons aanbod vind je ronde, vierkante en rechthoekige gevelroosters. Daarnaast heb je de keuze uit RVS en mat zwart. Tegenwoordig wordt er veel voor zwarte ventilatieroosters gekozen vanwege de stoere en industriële uitstraling.

Gevelrooster kopen

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan vele soorten ventilatieroosters voor buiten. Een buiten ventilatierooster is dan wel een noodzakelijk iets, dat betekent niet dat het buitenrooster er niet mooi uit mag zien. Maak je keuze uit onze hoogwaardige gevelroosters met een stijlvolle look in geborsteld RVS. Of ga voor een buiten ventilatierooster zwart.