Bezig met laden...

Buisverbinders

RVS buisverbinders en flenzen voor het verbinden en monteren van RVS buis of RVS koker. Of je nu onderdelen aan elkaar wil schroeven, lijmen of lassen: met ons grote assortiment aan buisverbinders bieden wij voor elke toepassing een geschikte oplossing.

Producten 1-36 van 784

Filters
per pagina

Buis verbinders monteren met lijmen, schroeven of lassen

Er zijn diverse manieren om buis of koker te tegen elkaar of tegen een muur te monteren.

  • Lijmverbinding: Buisverbinders die je in de buis kunt verlijmen zijn voorzien van een lijmflens. Na het verlijmen van de lijmflens in de buis ontstaat er een supersterke verbinding die nagenoeg niet meer te demonteren is. Deze manier van montage is heel makkelijk, snel én budgetproof. Vergeet bij buisverbinders met een lijmflens vooral niet om een tube RVS lijm mee te bestellen.
  • Schroefverbinding: Buisverbinders (of buiskoppelingen) die je vastschroeft op de buis zijn voorzien van een inbus stelschroefje. Door het schroefje aan te draaien, klem je de verbinder als het ware vast op de buis. Het voordeel van deze montagewijze is dat je constructie gemakkelijk nog te demonteren is.
  • Lasverbinding: Als je zelf RVS kunt lassen, dan zijn lasonderdelen een perfecte keuze voor jou. Lasdelen en lasfittingen zijn geschikt om vast te lassen op RVS buis.

Buisverbinders vierkant

RVS buisverbinders zijn onmisbaar bij het samenstellen van jouw project, zoals een balustrade, hekwerk, trapleuning, tafel onderstel of garderobe. Door buis met elkaar te koppelen, of dat nou recht is of in een hoek, kun je de meest uiteenlopende constructies maken.

Buisverbinders rond

In onze webshop vind je een ontzettend groot assortiment aan buisverbinders en buiskoppelingen in RVS304 en RVS316, maar ook in andere materialen zoals staal en RVS look. Ook voor andere kleuren en afwerkingen, zoals zwarte buisverbinders, messing buisverbinders of chromen buisverbinders  ben je bij RVS Land aan het juiste adres.