Bezig met laden...

RVS Moeren, Dopmoeren en Sluitringen

In onze webshop vind je verschillende soorten RVS moeren: zeskant moeren (DIN934), dopmoeren (DIN1587), koppelmoeren (DIN6334), borgmoeren (DIN985) en vleugelmoeren (WS315). Ook bijpassende producten zoals sluitringen (DIN125A), 3xd sluitringen (DIN9021) en kraalringen vind je in deze categorie. Deze artikelen zijn vaak niet alleen leverbaar in RVS304 (A2), maar ook in RVS316 (A4).

19 producten

Filters
per pagina

RVS moeren online kopen

Naast de standaard moer zijn er van verschillende maten ook dopmoeren leverbaar. Deze dopmoeren hebben een halfronde gesloten zijde, waardoor scherpe en uitstekende schroefdraaddelen niet zichtbaar of voelbaar zijn. Doordoor zorgen dopmoeren voor een afgewerkte bevestiging ten opzichte van zeskantmoeren. 

Verschillende soorten RVS sluitringen

RVS sluitringen zijn leverbaar in RVS304 (A2) en RVS316 (A4). Sluitringen worden gebruikt bij verbindingen met een moer en bout, hiermee voorkom je beschadigingen aan het materiaal van de constructie bij het aandraaien van de bout en moer. Deze onderlegschijven zijn ook verkrijgbaar met een extra grote onderlegschijf, namelijk 3xd. Dit wil zeggen dat de buitendiameter van de ring gelijk is aan ca. 3 x de binnendiameter.