Bezig met laden...

Paalkappen

Vierkante en rechthoekige RVS paalkappen, ook wel piramidekappen genoemd, voor afwerking van RVS kokers, kolommen en hekwerken. Deze kappen passen uiteraard ook op houten palen.

8 producten

Filters
per pagina

RVS paalkap voor paalkop

RVS paalkappen (ook wel piramidekappen genoemd) geven een fraaie afwerking aan een paal in huis of in de tuin. Deze kappen zijn voorzien van omgezette randen en dicht gelaste hoekjes voor een nette afwerking van een koker of paal.

Paalornament voor binnen en buiten

Een RVS paalkap is uitermate geschikt voor binnen én buiten. Een RVS paalkap heeft, in tegenstelling tot een stalen paalkap, geen extra behandeling nodig nadat je hem buiten op een tuinpaal monteert. Een stalen paalkap heeft namelijk nog een nabehandeling nodig om bestand te zijn tegen roest.

Afdekkap voor tuinpaal

Een RVS paalkap is een perfecte oplossing voor het afwerken van een tuinpaal. Je monteert deze afdekkap heel gemakkelijk met montagekit op je paal. Zo blijft de paalkap stevig zitten en heb je er geen omkijken meer naar.

Paal afdekkap kopen

Kortom: een RVS paalkap is onmisbaar in een moderne tuin én is onderhoudsarm. Neem ook een kijkje in ons complete assortiment RVS tuinbeslag en maak je tuin helemaal af.