Bezig met laden...

RVS Buisklem

Buisklemmen en buissteunen zijn geschikt voor het monteren van een RVS buis, leiding of pijp. Een buisklem is universeel toepasbaar en is leverbaar in vele verschillende uitvoeringen en maten. Zo kun je met een buissteun zelf een RVS deurgreep, houten greep of gordijnroede maken. Bekijk ook onze RVS beugels.

Producten 1-36 van 97

 1. OP=OP
  Korting 5%
  RVS eindsteun 42,4 x 2,0 mm, RVS
  Voorraad: 5
  Special Price € 13,71 Prijs per stuk Regular Price € 14,44 Prijs per stuk
  Voorraad: 5
  Special Price € 13,71 Prijs per stuk Regular Price € 14,44 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Buisklem kopen

Met buissteunen en buisklemmen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je je eigen deurgreep of handgreep samenstellen met een greepsteun, een nieuwe trapleuning maken met een trapleuning houder of een stevige gordijnroede monteren met een handige opschuifsteun. Een RVS buissteun is ook uitermate geschikt voor rondhout of hout: ideaal als je je oude handgreep of leuning wil opknappen!

RVS buisklem voor stevige bevestiging

RVS buisklemmen zijn een belangrijke buisverbinder voor een stevige montage van buizen. Een RVS buisklem is zo veelzijdig dat je er allerlei soorten buizen, pijpen of leidingen mee kunt monteren. Het voordeel van een RVS buisklem is dat het weerbestendig is, dus ook uitermate geschikt voor buiten. 

Voetensteunen voor horeca

In ons assortiment vind je diverse modellen voetsteunen die je kunt gebruiken als buisklem voor het samenstellen van een bar-voetensteun. Dit is ideaal voor in een café, kroeg, hotel, kantine of een kapsalon.