Bezig met laden...

Deurscharnieren

Scharnieren deur in diverse maten en uitvoeringen. Onze deurscharnieren zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een naadloze werking en een elegante afwerking voor elke deur in huis of kantoor. Welk deur scharnier je ook zoekt, wij hebben een assortiment dat aan alle behoeften voldoet. Bekijk hier alle scharnieren.

Producten 1-36 van 39

 1. Korting 45%
  Intersteel kogellagerscharnier 89 x 89 x 2,5 mm RVS
  Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
  Special Price € 4,37 Prijs per stuk Regular Price € 7,95 Prijs per stuk
  Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
  Special Price € 4,37 Prijs per stuk Regular Price € 7,95 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Scharnieren deur

Deurscharnieren zijn een onmisbaar onderdeel op een deur. Een deur scharnier zorgt ervoor dat de deur soepel kan draaien bij het openen en sluiten. Voor binnendeuren en buitendeuren zijn weer andere soort deurscharnieren nodig, let er dus op dat je de juiste deur scharnieren kiest voor jouw situatie.

Wat is een deur scharnier?

Een deurscharnier bestaat meestal uit twee platen die worden verbonden door een scharnierpin. De ene plaat wordt bevestigd aan de deur en de andere plaat aan het kozijn. 

Deurscharnieren

RVS is een populaire keuze voor deurscharnieren vanwege zijn duurzaamheid en corrosiebestendigheid. RVS is daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook voor vochtige omgevingen binnenshuis zoals badkamers en keukens zit je met RVS goed. Echter kun je natuurlijk ook kiezen voor andere materialen, zoals messing en staal.

Deur scharnieren

Het juiste type deur scharnier kiezen is cruciaal bij de montage. Zorg ervoor dat je passende schroeven gebruikt en dat de deurscharnieren goed zijn uitgelijnd. Ook is regelmatig onderhoud, zoals het smeren van de scharnieren en het controleren op slijtage belangrijk.

Deurscharnier

Deurscharnieren zijn dus van belang bij iedere deurinstallatie. Ze zorgen voor functionaliteit, veiligheid én een mooie uitstraling van de deur. In onze webshop vind je een groot assortiment aan deur scharnieren van verschillende materialen en ontwerpen. Ook zijn ze geschikt voor diverse toepassingen. Of je nu op zoek bent naar scharnieren deur voor een particuliere of zakelijke omgeving, wij hebben de juiste oplossing voor jouw project.

Scharnieren deuren

Een scharnier deur is de basis van je deur, bij het inhangen van een deur is er nog meer deurbeslag verkrijgbaar waarmee je je deur helemaal afmaakt. Denk hierbij aan deurklinken, deurgrepen en deurstoppers. Met ons grote aanbod kun je direct aan de slag met alle deuren in en rond je huis.