Bezig met laden...

RVS Schroeven, Bouten en Draadeinden

RVS schroeven, bouten en draadeinden, vervaardigd van hoogwaardig en kwalitatief roestvast staal en daardoor geschikt voor binnen én buiten. Alle RVS bevestigingsmaterialen in ons assortiment hebben standaard metrische grove rechtse schroefdraad, tenzij anders vermeld.

Producten 1-36 van 45

Filters
Pagina
per pagina

RVS schroeven en bouten online kopen bij RVS Land

Een voorraadje aan goede schroeven komt altijd van pas. Want hoe vervelend is het als je iets wil ophangen en monteren, maar de juiste bevestigingsmaterialen mist? Bij RVS Land vind je alle RVS schroeven voor in je gereedschapskist: van houtschroeven en plaatschroeven tot inbusbouten en stokschroeven. De lengte van de schroeven die je nodig hebt is afhankelijk van hoe diep ze in de ondergrond worden geschroefd. Ook pluggen kopen? Bekijk ons gehele assortiment!

Waarom RVS schroeven gebruiken?

RVS schroeven en bouten kun je voor alle toepassingen gebruiken, zowel binnenshuis als buitenshuis. Niet alleen is RVS een duurzaam en hoogwaardig materiaal, het is tevens goed bestand tegen corrosie en daarom perfect voor gebruik in de tuin. Als je bijvoorbeeld stalen schroeven gebruikt om een RVS ventilatierooster te monteren, kan besmettingscorrosie ontstaan. Gebruik daarom, vooral buiten, altijd RVS schroeven.

Wanneer heb je welke schroef of bout nodig?

Omdat er zo veel verschillende soorten RVS bevestigingsmaterialen verkrijgbaar zijn, hebben wij een handig en informatief blog over RVS schroeven en bouten geschreven. Wil jij bijvoorbeeld weten of RVS bevestigingsmaterialen kunnen roesten, welke schroeven je moet gebruiken voor gipsplaat of hout en wanneer je moet voorboren? Lees dan zeker eens ons artikel.

RVS houtschroeven

In ons assortiment vind je onder andere houtschroeven voor montage in hout. Al onze schroeven en bouten zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen: van RVS tot staal. We bieden verschillende maten en lengtes aan, zodat je altijd de juiste schroef kunt vinden.

RVS draadeind kopen

RVS draadeinden zijn te gebruiken voor diverse doeleinden op het gebied van koppelen en bevestigen van materialen. Een RVS draadeind biedt uitkomst in verschillende situaties, zowel in de bouw als in huis-, tuin- en keukengebruik. De RVS draadstangen in onze webshop zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 meter, in diverse maten en in A2 en A4. Combineer het draadeind met RVS moeren en RVS sluitringen om alles voor je project compleet te maken.