RVS schroeven en bouten bij RVSLand

Een voorraadje aan goede schroeven komt altijd van pas. Want hoe vervelend is het als je iets wil ophangen en monteren, maar de juiste bevestigingsmaterialen mist? Bij RVS Land vind je alle schroeven in RVS voor in je gereedschapskist: van houtschroeven en plaatschroeven tot inbusbouten en stokschroeven. Zo creëer je je eigen RVS schroevenset. De lengte van de schroeven die je nodig hebt is afhankelijk van hoe diep ze in de ondergrond worden geschroefd. Ook pluggen kopen? Bekijk ons gehele assortiment!

Waarom schroeven RVS gebruiken?

RVS schroeven en bouten kun je voor alle toepassingen gebruiken, zowel binnenshuis als buitenshuis. Niet alleen is een RVS schroef duurzaam en hoogwaardig, het is tevens goed bestand tegen corrosie en daarom perfect voor gebruik in de tuin. Als je bijvoorbeeld stalen schroeven gebruikt om een RVS ventilatierooster te monteren, kan besmettingscorrosie ontstaan. Gebruik daarom, vooral buiten, altijd RVS schroeven.

Wanneer heb je welke RVS schroef of bout nodig?

Omdat er zo veel verschillende soorten RVS bevestigingsmaterialen verkrijgbaar zijn, hebben wij een handig en informatief blog over RVS schroeven en bouten geschreven. Wil jij bijvoorbeeld weten of RVS bevestigingsmaterialen kunnen roesten, welke roestvrij stalen schroeven je moet gebruiken voor gipsplaat of hout en wanneer je moet voorboren? Lees dan zeker eens ons artikel. Alle RVS bevestigingsmaterialen in ons assortiment hebben standaard metrische grove rechtse schroefdraad, tenzij anders vermeld.

RVS houtschroeven

In ons assortiment vind je onder andere houtschroeven voor montage in hout. Al onze schroeven en bouten zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen: van RVS tot staal. We bieden verschillende maten en lengtes aan, zodat je altijd de juiste schroef kunt vinden.

Roestvrij stalen schroeven kopen

Op zoek naar de hoogste kwaliteit RVS bevestigingsmaterialen voor jouw project? Zoek niet verder! Wij zijn dé specialist in roestvast stalen producten. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment schroeven, bouten en draadeinden die perfect aansluiten bij elk doe-het-zelf project of professionele toepassing.