Bezig met laden...

Grendels en Sluitingen

Zoek je een stevige en stijlvolle schuifgrendel of schuifslot voor een deur, kast of schuttingdeur? Een slot tuinhek uit ons grote assortiment is de perfecte keuze voor jouw nieuwe klusproject. Deze sluitingen zijn universeel geschikt zijn voor in en om het huis.

Producten 1-36 van 41

Filters
Pagina
per pagina

Schuifgrendel kopen

Een schuifslot is onmisbaar in de doe-het-zelf wereld. Of je nu een deur, raam of kast wil afsluiten, onze schuifgrendels zijn de beste oplossing. In ons assortiment vind je sluitingen van de beste kwaliteit, ontworpen voor diverse toepassingen en omgevingen.

Slot voor schuttingdeur

Wil je jouw schuttingdeur afmaken met meer hoogwaardige onderdelen? Bekijk dan eens alle poortbeslag, waaronder poortscharnieren. En ook voor de rest van je tuin ben je bij RVS Land aan het juiste adres. Bij het RVS tuinbeslag vind je ook RVS paalkappenRVS versterkingshoeken en meer RVS onderdelen voor een mooie afwerking van je tuin.

Schuifslot voor diverse doeleinden

Een RVS schuifslot kun je gebruiken op verschillende plekken in en om het huis. Met een schuifgrendel kun je kasten of deuren gemakkelijk afsluiten, of dat nou binnen of buiten is. Ontdek snel ons grote assortiment schuifsloten.

Schuif slot

Alle sluitingen, grepen en grendels die vervaardig zijn van RVS316 kun je ook toepassen op boten of nabij de kust. Vooral windhaken, kajuithaken en luikringen worden vaak gebruikt voor boten.

Tuinhek slot

Deze sluitingen en sloten zijn eenvoudig te bedienen. Een schuif slot heeft een schuifbare pin die je in een houder of opening schuift, waardoor de deur of het raam vergrendeld wordt. Deze sluitmechanismen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en marerialen. Hierdoor zijn ze geschikt voor uiteenlopende situaties.