Bezig met laden...
Trapleuningen

Trapleuningen

Ben je toe aan een nieuwe trapleuning voor binnen of buiten? Wij bieden de meest uitgebreide collectie RVS trapleuningen met de hoogste kwaliteit, speciaal voor jou op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. En dat tegen de scherpste prijs! Bekijk ook ons aanbod zwarte trapleuningen

Trapleuningen kopen tegen een scherpe prijs

De mooiste RVS trapleuningen in deze kwaliteit vind je nergens zo goedkoop. Maak je keuze uit een ronde trapleuning, rechthoekige trapleuning of vierkante trapleuning. Daarnaast kun je kiezen uit diverse modellen leuning houders. Bekijk ook ons aanbod zwarte trapleuningen. Al onze RVS trapleuningen worden speciaal voor jou op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Heb je speciale wensen of weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag verder!

RVS trapleuning bij traprenovatie

Ook bij een renovatie denken wij graag met je mee. Als je ons de maten van de oude leuningen opgeeft, dan zorgen wij dat je nieuwe RVS leuning op de oude montagepunten kan worden opgehangen.

RVS trapleuningen van de hoogste kwaliteit op maat gemaakt

Bij RVS Land staat kwaliteit op nummer één. De RVS trapleuningen van RVS Land worden met zorg samengesteld uit hoogwaardig RVS. Op deze manier kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze trapleuningen worden stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is. RVS

Trapleuning bestellen en bevestigen

Je kunt jouw trapleuning heel gemakkelijk zelf inmeten, bestellen en monteren. Dit lijkt misschien lastig, maar dat is het helemaal niet! Lees eens ons blog over het inmeten en monteren van RVS trapleuningen, daar loodsen we je er doorheen.

Hoe hoog hang je een trapleuning?

Een standaard trapleuning hangt op een hoogte van 80 tot 90 cm, gemeten vanaf de vóórkant van de traptrede. Hierbij dien je altijd evenwijdig aan de trap te meten.