Bezig met laden...

RVS Trapleuning

RVS trapleuning voor binnen of buiten. Als RVS-specialist bieden wij de meest uitgebreide collectie RVS trapleuningen met de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Maak je keuze uit onze verschillende modellen en stijlen. Bekijk ook onze zwarte trapleuningen

Producten 1-36 van 184

 1. RVS Trapleuning Rond - Amsterdam
  Levertijd: 4-5 werkdagen
  Vanaf € 51,00 Prijs per stuk
  Levertijd: 4-5 werkdagen
  Vanaf € 51,00 Prijs per stuk
 2. RVS Trapleuning Rond - Berlijn
  Levertijd: 4-5 werkdagen
  Vanaf € 69,48 Prijs per stuk
  Levertijd: 4-5 werkdagen
  Vanaf € 69,48 Prijs per stuk
 3. RVS Trapleuning Rond - Madrid
  Levertijd: 4 werkdagen
  Vanaf € 59,94 Prijs per stuk
  Levertijd: 4 werkdagen
  Vanaf € 59,94 Prijs per stuk
 4. RVS Trapleuning Rond - Bangkok
  Levertijd: 4 werkdagen
  Vanaf € 62,96 Prijs per stuk
  Levertijd: 4 werkdagen
  Vanaf € 62,96 Prijs per stuk
Filters
per pagina

RVS Trapleuningen kopen

De mooiste RVS trapleuningen van de meest hoogwaardige kwaliteit vind je alleen bij RVS Land. Maak je keuze uit een ronde trapleuning, rechthoekige trapleuning of vierkante trapleuning. Daarnaast kun je kiezen uit diverse modellen leuning houders. Al onze RVS trapleuningen worden speciaal voor jou op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Heb je speciale wensen of weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag verder! 

Hoe bestel je een RVS trapleuning?

Je kunt jouw trapleuning heel gemakkelijk zelf inmeten, bestellen en bevestigen. Dit lijkt misschien lastig, maar dat is het helemaal niet! Lees eens ons blog over het inmeten en monteren van RVS trapleuningen, daar loodsen we je er doorheen. Bij RVS Land staat kwaliteit op nummer één. Onze RVS trapleuningen worden met zorg samengesteld uit hoogwaardig RVS. Op deze manier kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze trapleuningen worden stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is.

Waarom een RVS trapleuning?

Als je op zoek bent naar een trapleuning die duurzaam, hygiënisch, veelzijdig en betaalbaar is, dan is een RVS trapleuning een goede keuze:

  • RVS is een duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Het is bestand tegen roest, corrosie en andere weersinvloeden.
  • RVS is een hygiënisch materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Het is niet poreus, waardoor vuil en bacteriën zich niet kunnen ophopen.
  • RVS is een veelzijdig materiaal dat bij veel interieurstijlen past. RVS trapleuningen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, zodat je de perfecte look voor je huis kunt vinden.
  • Een RVS trapleuning is goed betaalbaar. Het is een goede keuze voor mensen die een duurzame en elegante trapleuning willen zonder een fortuin uit te geven.

Traprenovatie met RVS trapleuning

Ook bij een renovatie denken wij graag met je mee. Als je ons de maten van de oude leuningen opgeeft, dan zorgen wij dat je nieuwe RVS leuning op de oude montagepunten kan worden opgehangen. Begin bij het renoveren van je trap met het selecteren van een trapleuning die past bij de stijl van je huis. Of je nu gaat voor tijdloze RVS trapleuning of een stoere zwarte trapleuning, zorg ervoor dat het aansluit bij de sfeer die je wilt uitstralen.

Hoe hoog hang je een RVS trapleuning?

Een standaard trapleuning hangt op een hoogte van 80 tot 90 cm, gemeten vanaf de vóórkant van de traptrede. Hierbij dien je altijd evenwijdig aan de trap te meten.

Geef je entree een make-over met een nieuwe trapleuning

Het vernieuwen van je entree met een stijlvolle trapleuning kan de hele uitstraling van je huis transformeren. Een nieuwe trapleuning is niet alleen een kwestie van veiligheid, maar ook een kans om een statement te maken. Combineer dit met zorgvuldig gekozen deurbeslag en een functionele garderobestang of kapstok, en je creëert een entree die zowel uitnodigend als aangenaam is.