Bezig met laden...

RVS Schoonmaken

RVS poetsen doe je het meest effectief met onze speciaal geselecteerde onderhoudsproducten. Met onze RVS reinigers is roestvrij staal schoonmaken een fluitje van een cent. Bij RVS Land vind je betaalbare reinigingsmiddelen die écht werken. RVS schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk!

21 producten

Filters
per pagina

RVS Poetsen? Maak gebruik van onze ervaringen

Voor het schoonmaken en onderhouden van RVS hebben we een aantal geselecteerde producten in ons assortiment opgenomen. Heb je desondanks nog vragen over onderhoud of heb je specifieke problemen? Neem dan gerust contact met ons op voor onafhankelijk advies.

RVS schoonmaken

Als je op zoek bent naar een goede manier om roestvrij staal weer te laten glanzen, dan is RVS reinigen en RVS poetsen essentieel. Gebruik een speciale RVS reiniger om vuil en vlekken te verwijderen en het oppervlak van het roestvrij staal te laten stralen. Van ventilatieroosters en balustrades buiten tot trapleuningen en deurbeslag binnen - alle RVS in en om het huis heeft baat bij een poetsbeurt.

Afzuigkap schoonmaken

Roestvrij staal in de keuken is stijlvol en functioneel, maar kan bij gebruik vies worden. Het is daarom belangrijk om een RVS afzuigkap, RVS kookplaat of RVS achterwand regelmatig schoon te maken met behulp van de juiste RVS reiniger. Kies een reiniger die speciaal is ontworpen voor roestvrij staal, zoals RVS Cleaner Spray. Vermijd schuurmiddelen die krassen kunnen veroorzaken. Gebruik een zachte doek om het oppervlak van de afzuigkap te poetsen en wrijf altijd met de slijprichting mee. Door regelmatig de roestvrijstalen afzuigkap te poetsen met de juiste producten en technieken, kun je het oppervlak glanzend en schoon houden, waardoor je keuken er weer als nieuw uitziet.

Onderhoudsproducten voor RVS

In onze blog vind je een artikel over het schoonmaken en onderhouden van RVS.