Bezig met laden...

Bollen en Kogels

RVS bollen en RVS kogels zijn ideaal voor decoratieve en functionele doeleinden, zoals het afwerken van trapleuningen, meubels en tuinornamenten. Een RVS bol geeft een moderne uitstraling aan architecturale projecten, kunstwerken, en interieur- of exterieurdesign. Door haar duurzame karakter kan een RVS kogel zowel binnen als buiten gebruikt worden.

13 producten

Filters
per pagina

RVS bollen als decoratie in interieur

Deze RVS bollen zijn bijzonder geschikt als decoratie in je interieur. Zo worden de iets kleinere modellen vaak gebruikt als meubelknop en de grotere modellen als decoratief sierstuk. Daarnaast worden ze ook met regelmaat toegepaste als urn of als sierstukken op grafmonumenten. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

RVS bol kopen

Op deze pagina draait alles om RVS bollen: de kleine, maar o zo fijne details die jouw project net dat beetje extra geven. Of je nu een kunstenaar bent die zoekt naar de perfecte finishing touch voor een sculptuur, een doe-het-zelver die zijn trapleuning net wat chiquer wil maken, of gewoon iemand die houdt van de strakke, moderne look van RVS: je zit hier goed.

RVS kogel voor decoratieve toepassingen

Onze collectie kogels is perfect voor iedereen die houdt van bouwen, knutselen of ontwerpen. Deze glimmende pareltjes zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar zijn ook nog eens super veelzijdig. Gebruik ze als decoratieve elementen in je tuin, als stijlvolle afwerking van je meubels, of laat je creativiteit de vrije loop en bedenk helemaal zelf waarvoor je ze inzet. Met ons complete assortiment bouw- en tuinbeslag maak je de mooiste creaties!