Bezig met laden...

RVS Hoekprofiel

RVS hoekprofiel in verschillende maten, leverbaar in lengtes van 2,5 meter. Een gelijkbenig roestvrij staal hoekprofiel kan worden gebruikt voor het afwerken van naden en overgangen en kan van pas komen bij bijvoorbeeld tegelwerk of stucwerk. Naast RVS hoekprofielen vind je in onze webshop ook RVS U profiel.

3 producten

Filters
per pagina

Roestvrij staal hoekprofiel voor diverse toepassingen

Een hoekprofiel RVS kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. RVS hoekprofielen worden vaak toegepast als afwerking voor hoeken en randen van muren, trappen, vloeren en plafonds. Ze bieden niet alleen bescherming tegen stoten en krassen, maar zorgen ook voor een strakke en professionele uitstraling van een interieur.

RVS hoekprofiel tegels

Een tegel hoekprofiel RVS is ideaal voor het afwerken van tegels in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Daarnaast kunnen RVS hoekprofielen ook worden gebruikt in de bouw van meubels of als randbescherming voor bijvoorbeeld tafels en kasten. 

RVS hoekprofiel geslepen

De RVS L-profielen in onze webshop hebben een geslepen oppervlak, waardoor ze ideaal zijn voor zichtwerk. Denk hierbij aan het afwerken van traptreden of een aanrechtblad. In onze webshop koop je een RVS L profiel in een lengte van 2500 mm. Je kunt het L-profiel RVS vervolgens eenvoudig zelf op de juiste maat inkorten met een doorslijpschijf.

Hoekprofiel RVS monteren

Je kunt een RVS hoekprofiel gemakkelijk monteren met montagekit. Deze profielen worden veel gebruikt voor het afwerken en beschermen van hoeken in het interieur en exterieur.

Groot assortiment RVS profielen

RVS Land is jouw adres voor RVS buis en RVS profielen. Van hoekprofielen en L profielen tot U profielen: in onze webshop vind je het allemaal.