Bezig met laden...

RVS Kettingen

RVS kettingen worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. In ons assortiment vind je kortschalmige kettingen (DIN766) en langschalmige kettingen (DIN763) in de maten: 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm. Deze RVS ketting is vervaardigd van RVS316 met een hoogglans gepolijst oppervlak en is niet geschikt voor hijsdoeleinden. Bekijk ook alle RVS kabel toebehoren.

2 producten

Filters
per pagina

RVS Ketting kopen?

  • RVS ketting DIN 766 kortschalmig: bijzonder geschikt voor toepassingen op boten en op zoute buitenwateren. Deze kortschalmige RVS ketting is te gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals onder andere ankerketting, voor afrasteringen en antidiefstal, maar ook als hondenketting of voor het ophangen van je schaduwdoek.
  • RVS ketting DIN 763 langschalmig: bijzonder geschikt als scheepsketting op boten op zoet- en zoutwater. Deze kortschalmige RVS ketting, ook wel voetketting genoemd is te gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals onder andere ankerketting, voor afrasteringen en antidiefstal, maar ook als schommelketting, hondenketting of voor het ophangen van schaduwdoek.

Welke RVS ketting is het sterkst?

Of je nu de kortschalmige ketting of de langschalmige ketting kiest, beide opties zijn sterk genoeg voor huis-, tuin- en keukengebruik. Houd er wel rekening mee dat deze kettingen niet geschikt zijn voor hijsdoeleinden.

RVS Kettingen per meter

Onze ketting roestvrijstaal wordt per meter verkocht. Je krijgt dus één volledig stuk van de bestelde aantallen geleverd. Bestel je 1 stuk, dan ontvang je één lengte van 1 meter. Bestel je 2 stuks, dan ontvang je één lengte van 2 meter. Maak je keuze uit onze RVS kettingen. Zowel de kortschalmige als de langschalmige ketting is leverbaar in diameters van 4 t/m 10 mm.

Roestvrij staal ketting bij RVS Land

Jouw roestvrij stalen ketting koop je gemakkelijk en snel in onze gebruiksvriendelijke webshop. Met de uitvoerige productbeschrijvingen weet je precies wat je bestelt en je kunt rekenen op de beste kwaliteit. Heb je toch nog advies nodig? Wij staan als RVS expert voor je klaar met deskundig advies. Bekijk ook onze excellente klantbeoordelingen!