Bezig met laden...

Ketting

RVS kettingen worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. In ons assortiment vind je kortschalmige kettingen (DIN766) en langschalmige kettingen (DIN763) in de maten: 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm. Onderstaande RVS kettingen zijn vervaardigd van RVS316 met een hoogglans gepolijst oppervlak en zijn niet geschikt voor hijsdoeleinden.

3 producten

Filters
per pagina

RVS ketting kortschalmig en langschalmig

  • RVS ketting DIN 766 kortschalmig: bijzonder geschikt voor toepassingen op boten en op zoute buitenwateren. Deze kortschalmige RVS ketting is te gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals onder andere ankerketting, voor afrasteringen en antidiefstal, maar ook als hondenketting of voor het ophangen van je schaduwdoek.
  • RVS ketting DIN 763 langschalmig: bijzonder geschikt als scheepsketting op boten op zoet- en zoutwater. Deze kortschalmige RVS ketting, ook wel voetketting genoemd is te gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals onder andere ankerketting, voor afrasteringen en antidiefstal, maar ook als schommelketting, hondenketting of voor het ophangen van schaduwdoek.

Roestvrij staal ketting op maat

In onze webshop kun je jouw ketting roestvrijstaal op de door jou gewenste lengte bestellen. De verkoop gaat per meter en je krijgt één volledig stuk van de bestelde aantallen geleverd. Bestel je dus 1 stuk, dan ontvang je één lengte van 1 meter. Bestel je 2 stuks, dan ontvang je één lengte van 2 meter. Zo zit je niet met lange reststukken waar je onnodig voor betaalt!