Bezig met laden...

RVS Kikkers

RVS kikkers worden in de watersport gebruikt voor het aanmeren of het aanleggen van een boot. Hier vind je RVS kikkers boot in verschillende varianten, uitvoeringen, modellen en maten, deze zijn toepasbaar op zowel kleine als grote jachten, boten of sloepen. Ook bieden wij vlaggenstok kikkers aan, deze worden gebruikt voor het vastzetten van een vlaggenlijn op een vlaggenstok.

5 producten

Filters
per pagina

RVS kikker monteren

Deze kikkers zijn vervaardigd van hoogwaardig en zeewaterbestendig RVS316, zo weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct aanschaft waar je jarenlang plezier van hebt. De kikkers zijn middels een schroefverbinding stevig op het dek te monteren. De RVS316 bevestigingsmaterialen hiervoor kun je direct meebestellen; deze vind je onder de productomschrijving bij de relevante producten onderaan de productagina.

RVS kikker boot

In de scheepvaart verwijst een kikker naar een vast bevestigingspunt op een boot of schip waar een touw of kabel aan kan worden vastgemaakt. Een RVS kikker kan worden gebruikt voor deze doeleinden vanwege haar corrosiebestendige eigenschappen, wat vooral belangrijk is in een maritieme omgeving waar blootstelling aan water en zout kan leiden tot roestvorming.

Kikker boot kopen

Met een RVS kikker kun je je boot vastmaken aan een steiger of kade bij het aanmeren. Kikkers zijn onmisbaar op iedere boot en zijn voorzien van schroefgaten en worden gemakkelijk gemonteerd.

In industriële omgevingen kunnen RVS kikkers worden gebruikt als bevestigingspunten voor het vastmaken van touwen, kabels of andere bevestigingsmiddelen.

Onderhoud van RVS bootonderdelen

Onderhoud van RVS bootonderdelen zoals RVS kikkers is heel eenvoudig. Als je je boot poetst, neem dan ook even het bootbeslag, zoals RVS kikkers en alle andere RVS materialen met schoon zoet water mee, zoals je RVS railing. De materialen blijven dan jaren lang mooi schoon en glanzend. Wil je een schitterende hoogglans dan adviseren we om je RVS delen periodiek te poetsen met RVS Reiniger Spray. Lees ook eens onze blogs over het onderhoud van roestvast staal.

Theevlekken op RVS

Op zout water en aan de kust onstaan en wel eens kleine bruingele vlekjes op de RVS delen. Velen zullen dit bekende verschijnsel ongetwijfeld herkennen; de zogenaamde theevlekken. Hoe dit ontstaat en wat je eraan kunt doen lees je in onze blog over theevlekken op RVS.