Bezig met laden...

Kikkers en Vlaggenlijn kikkers

RVS kikkers worden in de watersport gebruikt voor het aanmeren of het aanleggen van een boot. Hier vind je kikkers in verschillende varianten, uitvoeringen, modellen en maten, deze zijn toepasbaar op zowel kleine als grote jachten, boten of sloepen. Ook bieden wij vlaggenstok kikkers aan, deze worden gebruikt voor het vastzetten van een vlaggenlijn op een vlaggenstok.

4 producten

Filters
per pagina

RVS kikkers monteren

Deze kikkers zijn vervaardigd van hoogwaardig en zeewaterbestendig RVS316, zo weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct aanschaft waar je jarenlang plezier van hebt. De kikkers zijn middels een schroefverbinding stevig op het dek te monteren. De RVS316 bevestigingsmaterialen hiervoor kun je direct meebestellen; deze vind je onder de productomschrijving bij de relevante producten onderaan de productagina.

Kikker boot kopen

Met een RVS kikker kun je je boot vastmaken aan een steiger of kade bij het aanmeren. Kikkers zijn onmisbaar op iedere boot en zijn voorzien van schroefgaten en worden gemakkelijk gemonteerd.

Onderhoud van RVS bootonderdelen

Onderhoud van RVS kikkers is heel eenvoudig. Als je je boot poetst, neem dan ook even de RVS kikkers en alle andere RVS materialen met schoon zoet water mee, zoals je RVS railing. De materialen blijven dan jaren lang mooi schoon en glanzend. Wil je een schitterende hoogglans dan adviseren we om je RVS delen periodiek te poetsen met RVS cleaner spray. Lees ook eens onze blogs over het onderhoud van roestvast staal.

Theevlekken op RVS

Op zout water en aan de kust onstaan en wel eens kleine bruingele vlekjes op de RVS delen. Velen zullen dit bekende verschijnsel ongetwijfeld herkennen; de zogenaamde theevlekken. Hoe dit ontstaat en wat je eraan kunt doen lees je in onze blog over theevlekken op RVS.