Actuele kortingscodes

Bezig met laden...

Zoek jij een kortingscode van RVS Land? Op het moment dat er een kortingscode actief is, vind je deze hier terug. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen profiteren van kortingscodes die daadwerkelijk functioneren. Wij werken niet samen met externe partijen op het gebied van kortingscodes. Werkende kortingscodes worden enkel door RVS Land zelf verstrekt.


Met de kortingscode VLAG15 profiteer je van 15% korting op geselecteerde vlaggenstokken en vlaggenstokhouders*.

 

*De kortingscode VLAG15 is geldig van donderdag 11 april t/m dinsdag 30 april 2024. Alleen geldig op deze vlaggenstokhouders en vlaggenstokken, m.u.v. de halfstok clips. Je kunt de kortingscode invullen in de check-out waarna de korting wordt verrekend. Niet geldig niet bij offertes en bestellingen/aanvragen per e-mail. Niet geldig i.c.m. andere kortingen. De korting is niet te verrekenen in reeds geplaatste bestellingen.
 


Kortingscodes via onze nieuwsbrief

Is er op dit moment geen kortingscode? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je via e-mail als eerste op de hoogte van nieuwe kortingscodes, acties en aanbiedingen.

* verplicht veld


Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven door onderaan in onze mailings op 'Afmelden' te klikken of door contact met ons op te nemen. Wij zullen je gegevens met respect behandelen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, stem je ermee in dat wij je gegevens verwerken in overeenstemming met onze voorwaarden.