Bezig met laden...
Vanaf € 22,60 Prijs per stuk
Artikelnummer
SHL000
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS rond afsluitbaar ventilatierooster, met insectengaas. De toe- of afvoer van lucht is traploos in te stellen door middel van een draaisysteem. Het rooster is vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak en is aan de achterzijde voorzien van een aansluitbus voor aansluiting op een ronde afvoerbuis. Het ventilatierooster wordt gemonteerd door middel van een klemverbinding in het afvoerkanaal en is geschikt voor natuurlijke ventilatie, dus niet voor mechanische ventilatie, afzuigkappen en wasdrogers.

Afsluitbaar ventilatierooster, rond model - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie Niet geschikt voor mechanische ventilatie Niet geschikt voor WTW installaties Niet geschikt voor afzuigkappen Niet geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

RVS afsluitbaar rond ventilatierooster - Technische informatie

Type: Afsluitbaar ventilatierooster
Model: Rond
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht
Leverancier: PANEIR - AIRDESIGNS
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Klemverbinding

Klantenreviews
Montage

Montage van het ronde afsluitbare rooster

Het ronde afsluitbare ventilatierooster wordt eenvoudig en snel gemonteerd. Schuif de aansluitbus in de afvoerbuis en zorg dat het rooster netjes aansluit tegen de gevel of muur.

Onderhoud

Onderhoud van het ronde afsluitbare rooster

Voor het goed functioneren van dit rooster is het van belang om het afvoerkanaal en het rooster elk jaar te inspecteren en schoon te maken. We raden aan het rooster periodiek schoon te maken met een lauw sopje. Met RVS Cleaner Spray geef je het rooster weer een mooie glans.