Bezig met laden...

Balustrade op maat

Ben je op zoek naar een balustrade of hekwerk voor jouw balkon, dakterras of overloop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. RVS Land is specialist in balustrades: wij leveren balustrades geheel op maat en leveren de gehele balustrade in losse onderdelen. Hierdoor kunnen wij de balustrade tegen een hele scherpe prijs leveren. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Groot assortiment Deskundig advies Inclusief technische tekening Montageklaar geleverd Eenvoudige montage zonder lassen


 Wat kunnen we voor je betekenen? 

Wij zijn dé leverancier voor hoogwaardige balustrades en hekwerken. Met onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring zijn wij specialist in balustrades op maat. Zo hebben wij voor elke klant een geschikte oplossing. Wij leveren onze balustrades als kant-en-klaar bouwpakket: op deze manier kunnen wij een zeer scherpe prijs aanbieden en kan elke doe-het-zelver de balustrade zelf monteren. Bij montage hoef je onderdelen slechts vast te schroeven en/of lijmen. Dit zorgt voor een eenvoudige montage zonder te lassen.


 Balustrade assortiment 

 .


 Stappenplan: hoe gaan we te werk? 

Het proces van offerteaanvraag tot realisatie verloopt in goed overleg tussen ons en onze klant. Het belangrijkste voor ons is hierbij transparantie en duidelijkheid naar de klant toe. Als je bij ons een offerte aanvraagt, gaan we direct voor je aan de slag:

  1. Analyse van de situatie: Als expert op het gebied van balustrades kijken we met je mee naar de mogelijkheden en stellen je indien nodig verdere vragen om een zo helder mogelijk beeld te krijgen. Wij houden hierbij rekening met het Nederlandse Bouwbesluit 2012, waarin de regelgeving en eisen betreft afscheidingen, vloeren, trappen of hellingbanen is vastgelegd. Zodra we alle benodigde informatie hebben, denk hierbij aan foto's en een schets met maten van de situatie, gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. 
  2. Transparante offerte: Je krijgt binnen enkele werkdagen een geheel vrijblijvende en uitgespecificeerde offerte met daarin alle onderdelen die nodig zijn voor het maken van de gewenste balustrade, inclusief alle bevestigingsmaterialen. Al deze onderdelen worden op de offerte voorzien van een duidelijke foto en omschrijving. Dus geen mysterieuze pakketprijs waarvan je je afvraagt waar het op gebaseerd is - maar wel een transparante en duidelijke offerte, zodat je weet hoe de totaalprijs tot stand is gekomen. 
  3. Technische tekening: Nadat je ons opdracht hebt gegeven voor het leveren van je nieuwe balustrade, maken wij een technische CAD-tekening van de balustrade die we gaan leveren. Hierop is duidelijk hoe de balustrade eruit gaat zien en wat de exacte maten worden. We sturen je deze tekening ter controle toe. Pas als je akkoord geeft op deze tekening, nemen wij de balustrade in productie. Deze tekening dient overigens direct als je montage instructie. 
  4. Productie: Wij maken de balustrade op precies op maat in onze eigen werkplaats. Buis, koker en/of staf wordt precies op lengte gemaakt en waar nodig boren wij gaten en tappen wij schroefdraad. 
  5. Levering op afspraak: Nadat we alle onderdelen uitermate degelijk en stevig hebben ingepakt voor verzending, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak. Zo weten we zeker dat het transportbedrijf niet voor een gesloten deur staat en weet je precies wanneer je de balustrade kunt verwachten.
  6. Aftersales en hulp: Na de levering stopt het niet voor ons. Mocht je tijdens montage toch onverhoopt op een probleem stuiten, dan staan wij voor je klaar. Wij zijn nog geen uitdaging tegengekomen waarvoor wij geen (maatwerk) oplossing wisten te verzinnen.

 


 Wat hebben we van je nodig? 

Om een nauwkeurige en gepersonaliseerde offerte aan te kunnen bieden hebben we enkele zaken van je nodig. Denk hierbij aan:

  • Schets met maten van de situatie: Om een goed beeld te krijgen van de plek waar de balustrade moet komen, hebben wij een schets van deze plek nodig. Dit hoeft geen ingewikkelde tekening te zijn, een eenvoudig plattegrondje is voldoende. Het belangrijkste is dat het voor ons duidelijk wordt hoe groot de balustrade kan gaan worden en hoeveel ruimte hiervoor beschikbaar is.
  • Foto’s van de situatie: Naast een schets van de situatie vragen we je tevens om foto's hiervan aan te leveren. Zo krijgen we een beter beeld van de omgeving en de stijl van de woning of het gebouw.
  • Specifieke wensen of vereisten: Als je speciale voorkeuren of eisen hebt met betrekking tot het ontwerp of de functionaliteit, dan vernemen wij dat graag. Denk hierbij aan een voorkeur voor een specifiek type balustrade (bijvoorbeeld een RVS balustrade of glazen balustrade) of de eis dat het extra zware kwaliteit RVS moet zijn voor montage aan de kust.