Bezig met laden...
Vanaf € 33,17 Prijs per stuk Regular Price € 41,45 Prijs per stuk
Artikelnummer
PH70
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS deurgreep, T-model PH70, leverbaar in diverse standaard maten. De handgreep staat in een hoek van 90 graden op de deur. Dit is het meest populaire model deurgreep vanwege haar strakke uitstraling. Dit rechte model handgreep past bij elke woonstijl en is perfect te combineren met RVS deurbeslag. Je hebt de keuze uit verschillende diameters, lengtes en hart op hart maten. De greep is vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak en kan worden toegepast op zowel binnen- als buitendeuren. Zit de door jou gewenste maat er niet bij? Bekijk dan eens onze maatwerk rechte deurgreep en bestel jouw handgreep precies in de door jou gewenste maat. 

Deze deurgreep kan op diverse manieren tegen de deur worden gemonteerd. Je hebt de keuze uit blinde montage, doorgaande montage of dubbelzijde montage. Weet je niet zeker welke bevestigingsmethode voor jouw deur geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de montagemogelijkheden van deurgrepen.

Rechte of schuine T-model deurgreep

Wil je liever dit model deurgreep, maar dan een versie die schuin (in een hoek van 45 graden) op de deur gemonteerd wordt? Dan is de reguliere schuine deurgreep in T-model het perfecte model voor jou.

Deurgreep PH70, T-model met rechte steunen - Technische informatie

Type: Deurgreep
Model: PH70
Toepassing: Binnen- en buitendeuren
Hoek: 90 graden
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Schroefverbinding
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

Montage
Onderhoud

VAAK SAMEN GEKOCHT

RVS deurgreep met ronde veiligheidsrozetten
Samen voor € 78,39
Korting € 0,00
Actieprijs € 78,38