Bezig met laden...
Vanaf € 111,76 Prijs per stuk
Artikelnummer
62600011
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS overdrukrooster Eco+ met vaste lamellen, vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Dit ventilatierooster is voorzien van een druiprand die ervoor zorgt dat regen niet langs de muur omlaag loopt, maar via de regenrand op circa 1 cm van de muur naar beneden valt. In de aansluitbus aan de achterzijde zit een inwendige terugslagklep. Deze aansluitbus wordt door middel van een klemverbinding gemonteerd in een ventilatiekanaal. Het overdrukrooster geschikt voor het afvoeren van lucht in combinatie met mechanische ventilatie en afzuigkappen. Dit ventilatierooster is niet geschikt voor natuurlijke ventilatie.

Eco+ ventilatierooster met terugslagklep RVS - Toepassing

Niet geschikt voor natuurlijke ventilatie Geschikt voor mechanische ventilatie Niet geschikt voor WTW installaties Geschikt voor afzuigkappen Geschikt voor wasdrogers
Dit type rooster wordt ook veelvuldig toegepast als afvoerrooster voor BORA of daarop lijkende afzuigkappen. Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

RVS Eco+ overdrukrooster met lamellen - Technische Informatie

Type: Eco+ overdrukrooster
Model: Met vaste lamellen
Toepassing: Afvoeren van lucht
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Klemverbinding
Extra's: Inclusief inwendige terugslagklep en regenrand

Montage

Montage van het Eco+ overdrukrooster

Om een goede werking van de terugslagklep te waarborgen, is het belangrijk dat dit rooster recht en waterpas gemonteerd wordt. Door middel van een klemverbinding klem je hem gemakkelijk vast in het ventilatiekanaal.

Onderhoud

Onderhoud van het Eco+ overdrukrooster

Voor het goed functioneren van dit rooster en de gekoppelde lamellen het van belang om het afvoerkanaal en het rooster elk jaar te inspecteren en schoon te maken. We raden aan het rooster periodiek schoon te maken met een lauw sopje. Met RVS cleaner geef je het rooster weer een mooie glans.