Bezig met laden...

Jaren 30 Deurbeslag

Retro deurbeslag om een stukje nostalgie (terug) in je huis te brengen. Met deurbeslag jaren 30 benadruk je de authentieke, sfeervolle en romantische kenmerken van een jaren 30 woning. Bekijk ons grote assortiment antiek deurbeslag.

Producten 73-81 van 81

Filters
Pagina
per pagina

Waar kun je retro deurbeslag aan herkennen?

Omdat de woonstijl van de jaren 30 zo populair is, komen er ook steeds meer nieuwbouwwoningen in deze stijl op de markt. Deze woningen hebben erkers, glas-in-lood, hoge plafonds, en-suite deuren en hoge plinten. Vintage deurbeslag die een bijpassende sfeer uitstraalt, sluit naadloos aan op die kenmerkende jaren 30 stijl. Zo maak je jouw huis in jaren 30 stijl helemaal af. Een mooi voorbeeld hiervan is Ton deurbeslag. Deze lijn kenmerkt zich door een zwarte ebbenhouten handgreep in de vorm van een ton. De lijn bestaat uit deurkrukken, raamkrukken, raamuitzetters en handgrepen. Zo kun je je hele huis in dezelfde lijn stylen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en afwerkingen, afhankelijk van je persoonlijke smaak. Alle afwerkingen voegen hoe dan ook die gewilde nostalgische stijl toe aan je woning!

Deurbeslag jaren 30 geeft een gevoel van authenticiteit

Ben jij op zoek naar een vintage deurklink? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Een klassieke deurklink is verkrijgbaar op rozet of op schild. Bij de deurkrukken op rozet zijn ook losse rozetten met sleutelgat en toiletsluitingen verkrijgbaar.

Voordelen van antiek deurbeslag 

Het gebruik van klassiek deurbeslag heeft een aantal voordelen. Allereerst zorgt het voor karakter in je interieur. Door het gebruik van landelijk deurbeslag krijgt je woning een eigen stijl en persoonlijkheid. Daarnaast is ouderwets deurbeslag van hoogwaardige kwaliteit en gaat het lang mee. Dit betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Bekijk ook eens ons messing deurbeslag. Dit geeft net als jaren 30 deurbeslag een authentieke look, maar heeft een iets warmere uitstraling.

Kies jouw nieuwe retro deurklink

Een deurklink retro verwijst naar deurbeslag dat is ontworpen in de stijl van een bepaalde periode uit het verleden, zoals de jaren '20, '30 of '40. Jaren 30 deurbeslag wordt vaak gemaakt van materialen zoals messing of roestvrij staal en heeft vaak unieke details en afwerkingen die een charmerend gevoel geven.

Deurklink jaren 30 kopen

Deurklink landelijk of ander deurbeslag jaren 30 kopen zoals een retro deurklink? Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop. Veel artikelen zijn op voorraad en kunnen dan ook snel worden geleverd, zodat jij direct aan de slag kunt gaan met het monteren van een nieuwe retro deurklink en je woning naar een hoger niveau kunt tillen. Bekijk ons gehele assortiment deurbeslag.