Bezig met laden...
Vanaf € 14,45 Prijs per stuk
Artikelnummer
999.14008.000.00
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS lijm, geschikt voor het verlijmen van RVS hekwerk fittingen. Het betreft speciale lijm die enkel geschikt voor het maken van cilindrische en vierkante verbindingen. Met een verpakking van 10 gram kun je ca. 10 verbindingen maken en met een verpakking van 50 gram ca. 50 verbindingen.

De RVS lijm dient te worden aangebracht op de buis of koker, niet op de fitting. Zo voorkom je dat de lijm langs de buis loopt als de fitting in de buis wordt geschoven. Bij het gebruik van een buis wordt de fitting heen en weer gedraaid, zodat de lijm gelijkmatig wordt verdeeld (uiteraard is dit bij vierkante koker niet mogelijk). Dan kan de buis of koker worden gepositioneerd. Als de lijm een nacht heeft kunnen uitharden, is de verbinding niet meer te demonteren. Lees ook eens ons blog over het verlijmen van RVS lijmfittingen.

Let op: Zolang er lucht bij de lijm kan blijft hij vloeibaar, ook in het flesje zit lucht. Als de lijm in de fitting van de lucht wordt afgesloten zal deze gaan uitharden.
De kleur van de geleverde fles kan afwijken.


Tip:
Pas de componenten eerst zonder lijm. Als de lijm eenmaal is uitgehard, is de verbinding namelijk niet meer te demonteren. De lijm dient altijd op de buis te worden aangebracht, niet op de fitting. Zo voorkom je dat de lijm langs de buis loopt als de fitting in de buis wordt geschoven.
Eventuele restjes overtollige lijm kun je het beste wegpoetsen met een doek en RVS cleaner.

RVS lijm - Technische informatie

Type: RVS lijm
Toepassing: Verlijmen van RVS fittingen
Verbruik: Ca. 1 gram per verlijming bij buismaat 42,4 mm
Spleetbreedte: Maximaal 0,2 mm
Temperatuurbereik: -55 ºC en 150 ºC
Belastbaar: Volledig uitgehard na ca. 24 uur

Klantenreviews
Montage
Onderhoud