Bezig met laden...

U profiel

Een U profiel wordt gebruikt voor verschillende toepassingen in de bouw en constructie. In onze webshop vind je een U-profiel in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Een U profiel RVS is duurzaam en is daardoor een perfecte keuze voor veel projecten. Bekijk ook eens onze RVS hoekprofielen

9 producten

Filters
per pagina

U profiel aluminium kopen

In onze webshop vind je RVS U profielen, maar ook aluminium U profiel. Een U profiel aluminium is licht van gewicht, waardoor deze makkelijker te hanteren en monteren is dan RVS. Aluminium ook bestand tegen corrosie, echter in mindere mate dan RVS.

U profiel voor verschillende projecten

U profielen worden vaak gebruikt als versterking van bijvoorbeeld balken, frames en panelen. Ze bieden niet alleen extra ondersteuning, maar kunnen ook dienen als een afwerking voor randen en hoeken. Daarnaast kunnen U-profielen ook worden gebruikt voor de constructie van hekwerken, poorten en balustrades.

RVS U profiel van de hoogste kwaliteit

Bij RVS Land staat kwaliteit op nummer één. Wij controleren onze buis, koker, staf en profielen continu op onze standaard hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze U profielen worden stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is.

Groot aanbod RVS profielen

Als RVS Land bieden wij diverse soorten inox u profiel, maar niet alleen voor roestvrij staal u profiel slaag je in onze webshop. Nu zwart in het interieur erg populair is, kan een u profiel zwart ook niet meer ontbreken in ons assortiment. Maak je keuze uit alle verschillende opties en werk jouw project netjes af.