Bezig met laden...

RVS Hoekprofielen en U profielen

Hoekprofielen en U-profielen, leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Deze profielen worden veel gebruikt voor het afwerken en beschermen van hoeken in het interieur en exterieur. Denk hierbij aan het afwerken van traptreden of een aanrechtblad.

8 producten

Filters
per pagina

Hoekprofielen roestvrij staal kopen

Maak je keuze uit ons assortiment RVS profielen zoals hoekprofielen en U profielen. RVS hoekprofielen en RVS U-profielen zijn populaire producten voor in en rondom het huis en worden veel gebruikt voor het afwerken van naden en overgangen. Een hoekprofiel wordt vaak in de badkamer toegepast. Uit ons grote assortiment kies je gemakkelijk en snel je gewenste afmetingen en kun je snel aan de slag met jouw project. 

RVS profielen van de hoogste kwaliteit

Bij RVS Land staat kwaliteit op nummer één. Wij controleren onze buis, koker, staf en profielen continu op onze standaard hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze hoekprofielen en U-profielen worden stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is.

RVS U profiel en RVS hoekprofiel kopen

Maak je keuze uit onze RVS hoekprofielen in diverse maten. Onze U profielen zijn vervaardigd van aluminium met een RVS look, waardoor ze naadloos gebruikt kunnen worden in combinatie met mat geborstelde, K320 geslepen, RVS artikelen.