Bezig met laden...

Mechanische verankering

Mechanische ankers worden gebruikt voor het eenvoudig en snel verankeren van constructieonderdelen van bijvoorbeeld roestvast stalen hekwerken en balustrades. Deze ankers beton voor mechanische verankering zijn een efficiënte verankeringsoplossing voor de meeste soorten beton. 

12 producten

 1. OP=OP
  Korting 10%
  Zeskantschroef met kozijnanker 7 x 90 mm, RVS316 (A4)
  Voorraad: 11
  Special Price € 2,06 Prijs per stuk Regular Price € 2,29 Prijs per stuk
  Voorraad: 11
  Special Price € 2,06 Prijs per stuk Regular Price € 2,29 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Mechanische anker in verzinkt staal en RVS316 (A4)

Mechanische ankers worden geleverd in verzinkt staal voor indoortoepassingen en RVS316 (A4) voor natte extreme outdoor toepassingen. De eenvoudige montage bespaart tijd; je boort het gat, tikt het anker met de hamer in het gat en draait de moer of schroef met behulp van een momentsleutel aan. De conuspen onder in het anker wordt hierdoor tegen de wand van het boorgat gespannen. Betonschroeven combineren snelle montage zonder plugen met weinig of geen spanningopbouw in het beton.

Voor iedere klus het juiste bevestigingsanker

Veiligheidsankers, doorsteekankers, inslagankers of keilbouten; niet ieder bevestigingsanker is geschikt voor elke toepassing. Bij de productomschrijving van elk anker vindt je meer informatie. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste ankers aanschaft. 

Mechanische ankers: sterk en veilig

RVS mechanische ankers zijn ontworpen voor maximale treksterkte en stabiliteit. Of het nu gaat om het bevestigen van zware lasten aan beton, steen of ander structureel materiaal, onze mechanische ankers bieden een robuuste oplossing. De installatie is snel en eenvoudig, waardoor je tijd bespaart zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid. Bekijk ook ons complete assortiment RVS bevestigingsmaterialen.